Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorociczka

sala weselna Pod Różą,Wojska

Polecane posty

Gość dorociczka

Ktoś wie coś o tej sali,proszę o opinie

Gość dorociczka
PODNOSZE

Gość dorociczka
nie ma nikogo kto tam był na weselu

Gość malman
Hej, byłam tam w październiku 2010 na weselichu, sala przepiękna, można wyjść sobie na zewnątrz do ogrodu, posiedzieć na ławce, także i wewnątrz i na zewnątrz klasa. Jedzenie z tego co pamietam to smaczne i ilościowo też okej. Obsługa niczego sobie. Wszystko nowe i ładne ;)

Gość dorociczka
dzięki

Gość angeldg
Hej czy jest ktoś to organizował tam swoje wesele?! Moje będzie tam w przyszłym roku i mam coraz więcej obaw o współpracę z właścicielką, jedzenie, obsługę!

Gość gość
wesele było z******te,jedzenia mnóstwo ,wszystko świeżutkie,kelnerzy bardzo pomocni

Gość gość
wesele mojego syna było na tej sali,,jedzonko pyszne,takie domowe,ciasta i tort był z ciastkarni Marysieńka Gliwice,sala piękna jedzonko pyszności ,na pewno nie będziesz żałować

Gość angeldg
a jak w kwestii soków? Niby w umowie sok, ale słyszałam że są to napoje owocowe (typu Costa, Caprio). Dochodzą mnie też niepokojące głosy, ze po obiedzie jest tylko ciasto i długo nic, zimna płyta wychodzi dopiero za jakiś czas. Korzystaliście z usług kelnerów w zakresie roznoszenia wódki? Nie wiem czy mogę zaufać :( Do tego lodówka na wódkę jest niewielka - udało się schłodzić cały zapas do naprawdę niskiej temperatury?? Przy podpisywaniu umowy właścicielka mówiła, że z pakowaniem pozostałego jedzenia nie będzie problemu, kiedy spotkaliśmy się już po podpisaniu umowy okazuje się ze owszem, spakują, ale musimy zapewnić sobie pudełka. Niby nic, ale takich niespodzianek mam więcej i zaczynam się poważnie niepokoić.

Gość gość
soki podają w szklanych dzbankach,więc jaka to marka to nie wiem ,szczerze to soków nie piłam ,co do pakowania jedzenia to polecam wielkie słoje albo wiaderka plastikowe z przykrywką,to zależy co bedziesz chciała zabrać z powrotem,bo oni ci oddadzą wszystko co będziesz chciała,kluski,barszcz,sałatki,My mieliśmy plastikowe wiadra i kilka duzych palstikowych pojemników na mięsa i ryby.My mieliśmy po obiedzie deser,ciasto i kawa,potem był pierwszy taniec ,potem kilka tańców i wjechał tort,i dopiero po torcie była zimna płyta.Myślę że to zależy od uzgodnień co kiedy robicie,myśmy chcieli tort przed zimną płytą .Co do uczciwości kelnerów to mogę zaręczyć,nam na drugi dzień oddali wódkę nie napoczętą i kilka butelek napoczętej wódki

Gość anoli0226
widzę zdania bardzo różne na temat sali... czy ktoś jeszcze jest po organizacji wesela w tym miejscu? może się podzielić wrażeniami?