Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdavx

dieta jogurtowa

Polecane posty

Gość Magdavx

Hej :) Na początku chce zaznaczyć, że nie wiem czy jest już taki wątek zaczęty (nie doszukałam się). Znalazłam w necie informacje o diecie jogurtowej. Co o niej sądzicie? Będzie to moja pierwsza taka dieta na serio w życiu. Więc chce ją zrobić i to dobrze wiecie bez efektu jo-jo itp.:) Moim pragnieniem jest waga 53kg. Obecnie ważę 74kg przy wzroście 160cm... Niech to pozostanie bez komentarza. Oczywiście wiem że muszę jeszcze zacząć ćwiczenia itp. jednak nei zawsze mam na to warunki... dwa kierunki na studiach ciasna wynajmowana klitka ale jeśli będzie trzeba to się "poświęcę" :D Mam nadzieję że znajdę jakąś życzliwą duszyczkę która mi odpisze i przynajmniej mnie nie wyśmieje, a może spróbuje ze mną zawalczyć o rozmiar 36? Zachęcam do działania. W kupie zawsze raźniej:) Jak coś podaje też maila: magdavx@op.pl

Gość Magdavx
tak :)

Gość Magdavx
a masz jakąś konkretną na myśli co polecasz?

10 dniówke. A nie chce sama. Zerknij na jadłospis ;] 1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!

Gość Magdavx
a ile mozna po tym schudnąć? I czy wiesz nie osłabia za bardzo?

od 5 kg do 8 chyba. na niektórych ta dieta nic nie robi a niektórych oslabia bardzo. To zalezy od organizmu

Gość Magdavx
Wiesz, teraz raczej nie bardzo. MAm sesje za pasem i chciałabym żeby ta moja mózgownica przyjmowała trochę wiedzy :D A co myślisz o tej jogurtowej?