Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markus84

Dziewczyny lubią drani?

Polecane posty

Gość markus84

O co chodzi że dziewczyny często mówią że jestem fajnym facetem ale się we mnie nie zakochują??

widocznie nie jesteś na tyle pociagajacy i tylko charakter masz fajny : ) wiem cos o tym

Gość el sol dol srol
wow. Amerykę odkryłeś. wychodzimy za dobrych facetów ale kochamy skurwieli 🖐️

Gość Dobry Chłopak w okularach
Tak.I nic tego nie zmieni.Jestem też tym faktem zdeprymowany ale cóż.

Gość Dobry Chłopak w okularach
A za mnie żadna nie wyjdzie choć mam kasę,dom i 22cm w klejnocie. Tylko dlatego ze nie jestem draniem niestety.

Gość Jadwinia Iron Angel
"widocznie nie jesteś na tyle pociagajacy i tylko charakter masz fajny : ) wiem cos o tym" Odezwał się pociąg pociągający

Gość markus84
Hehe no tak tylko że to ponoć my patrzymy na wygląd więc teoretycznie mając fajny charakter powinno być ok?

ja tez nie jestem pociągający tylko z tego co mi mówili charakter mam okej wiec przez to napisałem ze wiem cos o tym : )

Gość markus84
Mówią że nie patrzą na wygląd, zapytaj jakiejś;p a że jest inaczej no cóż to wiadomo. Ciekawe co dla nich oznacza pociągający?

Gość markus84
Myślę że jestem, zresztą rozwiń co dla Ciebie znaczy interesujący?

Gość dupciaaaa marzenie
po prostu, drani kochamy, bo z nimi sie nie nudzimiy, o nich musimy sie postarac. a taki dobry facet? wszystko mamy jak na talerzu i nie mamy po co sie starac. nie martw sie. jestes doskonalym materialem na meza

Gość markus84
Nie martwię się, a co do materiału na męża to bym polemizował bo przecież lubicie drani:P

Gość nigdy ,nigdy,nigdy
Trzeba być idiotą,żeby ożenić się z taką,która kocha drani i jeszcze kretyńsko to argumentuje,będąc dobrym chłopakiem,dziwki lepsze.Co za debilka może pisać takie bzdety o staraniu się o faceta,który ją zlewa.

Gość nigdy ,nigdy,nigdy
szukaj sobie drani,cudaków,jest to przeważnie drań kalibru kradzieży kapusty z pola,prawdziwi dranie to w mafii i polityce

Gość markus84
No ale im się facet bardziej debilnie zachowuje tym bardziej to pociąga większość dziewczyn - bo jest nieprzewidywalny;p normalny facet co do zasady postępuje logicznie czyli jak by nie patrzeć przewidywalnie...

Gość życiowy gość
moja była wróciła do swojego ex bo właśnie ja obijał i podobało jej się to a między nami za spokojnie było. Teraz chce wracać i próbuje mi mieszac w głowie, ale tak się składa, że jestem już w związku z fantastyczną kobietą, która dba o mnie i vice versa. A oni pracują razem w zakladzie produkcyjnym ona wyższy szczebel dowodzenia on na produkcji teraz śmieje się z nich bo są siebie warci. A sam usłyszałem że już mnie nie kocha i uczucia odżyły jak za moimi plecami się umówiła z tamtym panem hehe. Pozdrawiam.

Gość jak któraś uwiedzie
np.gangstera lub jakiegoś miliardera rodem ze służb PRL,można rzeczywiście powiedzieć,że pociągają ją dranie,prawdziwa kobieta drania owinęła wokół palca,nie ośmieszajcie się mówiąc o jakichś zniewieściałych pajacach lub dresiarza dranie

Gość markus84
Ale tu chodzi bardziej o zachowanie faceta a nie ze jest kryminalistą:P

Gość markus84
Zresztą jakoś panie mało się wypowiadaja

Gość czyli jakie konkretnie
jak drań powie,że ma srakę,i mu się gówno do tyłka przyklei to będzie pociągający

Gość czyli jakie konkretnie
jeżeli drze ryja na osoby trzecie i jest zlewany i daje mu się do zrozumienia jaki jest leszczem to jest drańskie wystarczająco

Gość ewka marchewkaaa
nie wiem skad taka chora zaleznosc, ale cos w tym jest. choc ja osobiscie, nigdy juz nie spojrze na tzw. 'drania', bo z takim zmarnowalam kawalek czasu, ale mysle ze takie,ktore kochaja drani musza sie przekonac na wlasnej skorze,ze jednak nie warto.

Gość markus84
No jest jest tylko ją ciężko zrozumieć

zawsze bedziecie kochaly drani bo zawsze bedziecie kochac emocje ktorych oni wam dostarczaja. wtedy czujecie ze zyjecie bardzo.

Gość lokalna żuleria
jestes slaby. to tyle

Gość markus84
Ale nawet nie polemizują że jest inaczej...