Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIA23444

Gdzie dobrze zjeść w Poznaniu

Polecane posty

Gość kaja.jjj
Pyszna jest pizza z Ahmeda, ta na słodko czyli ananasy i nutella

Gość iuoiu
ok, po tej natretnej rekalmie juz wiem, ze do "Ahmeda" nigdy nie wejde ale z czystym sumieniem polecam "pod Koziolkami" jezeli lubisz tradycyjna polska kuchnie, klimat jest super

Gość Ewelcia31
Dla mnie Italia jest bardzo dobrą restauracją..jedzonko mają naprawdę wyśmienite w przystępnych cenach..Fajny klimat i obsługa jest dodatkowym plusem

Gość Kamilka90
Ja polecam restauracjaitaliaPL. Naprawdę świetny klimat, dobre jedzenie. Mi jednak zależy na niskiej cenie, a ta w porównaniu do oferowanych rzeczy jest stosunkowo niska :) Będziesz zadowolona.

Gość z ciekawosci pytam.
A co sadzicie o Barze "Metka"?

Gość Syllwia
Italia również odpowiada mojemu podniebieniu. Jedzonko jest pyszne i świeże, robione w włoskim stylu w przystępnych cenach. Aż mi ślinka cieknie jak pomyślę o tej restauracji :)

Gość NikotYYYNA
Wiele ludzi pisze o Italii - rzeczywiście mają dobre jedzonko za niedrogą sumkę...

Gość Judytta
Ja też lubię jedzenie z Italii..mają znakomitą pizze i spagetti..pychota, aż mi ślinka cieknie jak myślę o tym jedzonku

Gość Renatka24
Ja bardzo lubię restaurację Italię w Poznaniu. Ma ona bardzo fajny klimat i pyszne jedzonko. Obsługa też jest wykwalifikowana

Gość moniqua8
oczywiście, że Mykonos!!!!

Gość Monisia232
Włoska restauracja Italia w Poznaniu jest naprawdę udana. Ostatnio byłam z mężem i nie spodziewałam się, że w Polsce można zjeść tak po włosku. Obydwoje jesteśmy fanami takiej kuchni także byliśmy mile zaskoczeni smakiem i klimatem tej restauracyjki

Gość Alexsandrra
Ja również polecam restauracje Italia w Poznaniu.. dla mnie przepyszne jest carpaccio z łososiem..uwielbiam tą rybkę a dobre przyprawienie robi swoje.. Poza tym jest tam fajny klimacik

Gość Antoninek
Oczywiście, że Italia! Rewlacja, pizza najlepsza na świecie:)

Gość Hanusia22
Italia jest znakomita..Pyszne dania w dobrej cenie..nic dodać nic ująć:)

Gość ElizabethB
Mnie również jedzenie w Italii bardzo smakuje..próbowałam tam już niejednego i z całą pewnością nie można nic zarzucić tym daniom. Pizza, capriccioso, spaghetti jest rewelacyjne i mogę te dania szczerze polecić

Gość Mikołaj23
Tydzień temu byłem w Itali z moją koleżanką.. teraz już dziewczyną..widzicie jakie cuda dzieją się w tej restauracyjce..a tak serio..bardzo fajne klimatyczne miejsce z wyśmienitymi niedrogim jedzeniem:)

Gość Monniczka26
Fakt Italia ma coś fajnego w sobie, ciekawe miejsce , w którym podawane jest dobre jedzenie w niskich cenach.. dania obiadowe są duże i niedrogie.. trochę długo się czeka za posiłkiem w godzinach popołudniowych ale warto:)

Gość tylko nie ahmed
ktoś próbuje zrobic nachalną rekleme nie dobre jedzenie ,mięso zawsze przypalone i ceny z kosmosu

Gość elwira34
dla mnie jedzenie w Italii jest ok..może nie rzuca na kolana ale jest smaczne i świeże..nie przesadzajmy, że jest tam drogo bo ceny są naprawdę przyzwoite:) mi osobiście jedzenie tam smakuje

Gość Judyttta
ja ostatnio byłam w Italii i muszę przyznać, że to bardzo ładna restauracja z dobrym jedzeniem..jak na centrum Poznania mają bardzo przyzwoite ceny choć dość długo czeka się za daniem

Gość Grzechu28
Dla mnie bardzo dobrą restauracją jest Italia na Wildzie. Menu to głownie włoskie dania choć nie tylko, dla mnie znakomity jest łosoś z zapiekanką warzywną ..Ponadto miejsce to jest klimatyczne w sam raz na romantyczne randki

Gość Deprobro
Ja polecam Restauracje Italia jeżeli ktoś lubi Włoską kuchnie.

Gość duch dziadka....
Evita 61-664 Poznań (Stare Miasto), Starowiejska 2

Gość Lilka389
Ostatnio trafiłam z koleżankami na obiad do "Baru dla wszystkich" w Multikinie na Królowej Jadwigi. Lokal chyba świeżo otwarty, bo wcześniej nie zwróciłam uwagi. Jedzenie jak domowe, bardzo dobre i świeże. Taką jedną porcją obiadową nie jeden chłop by się najadł. Najbardziej zaskoczyły mnie niskie ceny - 10 zł za obiad to nie opłaca się samemu gotować:)

Gość Teger
Widzę, że stosunkowo często przewija się tutaj Italia. Czy to taka dobra restauracja?:)

Gość nie raczej to nieudolna
reklama tej italii. w Poznaniu jest od groma restauracji a tu ciągle ten sam ton o wykwalifikowanej obsłudze i pysznym jedzonku do OBRZYDZENIA w zyciu do italii nie pójde!!!!!!!!!!!! właśnie za tę reklame a dobre jedzenie jest w Mykonosie, pizza w Sorelli, pierogi dobre są w Chatce Babuni, Brovaria taka sobie

Gość Mniamninka
Zgadzam się co do Chatki Babuni - bardzo dobra pierogarnia. Na jedzenie trzeba poczekać, ale warto :) A jeżeli chcielibyście zjeść dobre mięso, to z czystym sumieniem mogę polecić restaurację cammero. Znajduje się na bukowskiej. Mają swój FB więc możecie sobie zobaczyć jak ładnie wyglądają potrawy. Polecam też tamtejsze desery! :)

Gość Witek125
Niezaprzeczalnie najlepsza Kuchnia Śródziemnomorska http://www.gustopoznan.pl/ bardzo miła restauracja w poznaniu, klimatyczna smaczna, okolice podolany / suchy las