Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIA23444

Gdzie dobrze zjeść w Poznaniu

Polecane posty

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Mam sprawdzoną i wypróbowaną pizzerię na Serbskiej w ch Tesco, chodzi mi o Maxi Pizzę -maxipizza.pl/poznan,produkty. Dbają o jakość, widać i czuć w składnikach że są wyselekcjonowane a nie jakieś marketowe po taniości.

Gość gość
Tez polecam Maxipizze . Zamawiam tam często pizze prosciutto bardzo dobra

Gość gość
U mnie numerem 1 jest restauracja Bulwar na Starym Rynku 37. Zawsze tam jadam jak tylko mam okazję.

Gość gość
Dobre pizze piecze Maxi Pizza, to co się rzuca w oczy u nich to na pewno ciasto, jest idealne. Składniki też okej, nie pamiętam sytuacji żeby mi jakąś szynkę nieświeżą rzucili czy coś takiego. Z tych pizz co mają to ja lubię najbardziej Peperoni, na maxipizza.pl/poznan,produkty jest rozpiska.

Gość gość
Muszę sie zgodzić z przedmówcą iż Maxipizza jest na prawdę dobrą restauracją

Gość WIktorioemanuel

hanka Cafe Lunch nadaje sie do kategorii "dobrze zjesc w poznaniu" a do tego za 12 zl. 

Gość tert

Kurcze, mieszkam w Poznaniu od lat i jestem koneserka pizzy, a o Ma xi Piz za nie słyszałam, zatem chyba nie warto tam jeść 😄

Gość mlynarska35

Wild West - restauracja w klimacie dzikiego zachodu 😄 dobre burgery, sałatki i zupy - polecam zajrzeć 😄

Gość Katarzyna Adamiak

Restauracją, którą mogę polecić jest Kenko, pierwszym co zachwyca już na wejsciu jest wystrój - nastrojowy i relaksujący. Karta bardzo przemyślana i na moją kieszeń. Dania bardzo smaczne i przygotowywane z dbałością o detal. Zdecydowanie jedna  z najlepszych restauracji w Poznaniu.

Gość Kasztanka
Dnia 18.12.2018 o 10:30, Gość WIktorioemanuel napisał:

hanka Cafe Lunch nadaje sie do kategorii "dobrze zjesc w poznaniu" a do tego za 12 zl. 

fajne i smaczne miejsce 😄 ciekawe mają propozycje lunchów, ostatnio jadłam barszcz wegetariański i był bardzo smaczny 😄 

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym w Poznaniu lub obecnie będącym w tym mieście polecam wypróbować pizzę w jednej z restauracji firmy www.magicpizza.pl Podawane przez nich pizze są przepyszne. Firma oferuje też dostawę pizzy pod wskazany adres.

Gość gość

Ostatnio zamawiałem internetowo pizzę z Maxipizza i bardzo szybko dostarczyli. Nie ukrywam że byłem mocno w szoku, bo chciałem jeszcze wyjść na spacer z psem w międzyczasie, i ledwo wyszedłem z mieszkania pochodziłem 10 minut a już kurier do mnie dzwonił że ma pizzę 😉

Gość jakik
Dnia 18.04.2019 o 13:14, Gość gość napisał:

Ostatnio zamawiałem internetowo pizzę z Maxipizza i bardzo szybko dostarczyli. Nie ukrywam że byłem mocno w szoku, bo chciałem jeszcze wyjść na spacer z psem w międzyczasie, i ledwo wyszedłem z mieszkania pochodziłem 10 minut a już kurier do mnie dzwonił że ma pizzę 😉

Rownież polecam Maxipizze

Gość gość

Fajna restauracja to www.tapas.pl przy Wrocławskiej w Poznaniu. Smaczne jedzenie, bardzo miła atmosfera. Jeśli szukasz na terenie Poznania smacznego hiszpańskiego jedzenia to myślę, że warto się tam wybrać. Sporo świetnych opcji uda się wybrać.

Gość gość

Oferta jest ogólnie świetna, obecnie znajdziemy sporo różnych firm na rynku, które dobrze gotują. Przy Jeziorze Maltańskim między innymi stosunkowo nowa restauracja www.cybina13.pl otwarta w grudniu 2016 roku, ale już z naprawdę dobrą renomą i sporą ilością gości, którzy regularnie się pojawiają. Co jakiś czas różne dania ze świata w ramach tematycznych tygodni, miła obsługa, smaczne jedzenie.