Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajlon90

MÓJ TOPIK- ODCHUDZANIE 65KG -DO MIN.58 zapraszam!

Polecane posty

Gość Ajlon90

Witam. Jest tutaj dużo topikow o odchudzaniu więc postanowiłam i założyć swój. Moim marzeniem jest wrócić do swej wagi sprzed kilku lat kiedy wydawało mi się że jestem gruba (ważąc nawet 50kg) wiem wiem głupia moda nastolatek ale teraz naprawdę weszłan w wagę która zabiera mi każdy dzień bo czuje się nieszczęśliwa ważąc 65kg. Moje odchudzanie zaczynam od dziś. Nie będę pisać co planuje zjeść czego będę unikać bo wiem że często kończy się tylko na postanowieniu. Dla mnie ważne jest to co zrobię a gdy już tego dokonam będę to tutaj opisywać. Jeśli ktoś jest chętny na odchudzanie ze mną dieta+ćwiczenia to chętnie zapraszam:) mój wiek 22lata, wzrost 165

Hej...no a ja mam taki sam plan...tylko, że ja maksymalnie do 58 i ani grama mniej...mam 175 cm i dzisiaj stanęłąm na wagę..64,90:(((a jeszcze tydzień temu było 63 z małym zapasem:((( Załamka totalna:( Także dołącze do Ciebie:)

Gość Ajlon90
Miło Anetko że dołączyłas . Ja niestety jestem niższa to już inaczej się na mnie rozkłada wszystko jak wiadomo a teraz najlepsza pora by schudnac tak na wiosnę by już się moc pokazać w krótkich szortach i spódniczkach ach marzenie ale do spełnienia:)dziś już zaczęłam dzień od wypicia szklanki wody z łyżka octu jabłkowego, szklanka czerwonej herbaty i 2kromkami pełnoziarnistymi z chuda wędlina i pomidorkiem :)czuje się pełna i nie skusil mnie nawet niedzielny torcik którego jeszcze troszkę zostało..a znając mnie i moje dawne nawyki to mogłam zjeść 3kawałki naraz..a potem chodziłam jak balon.. No cóż Tobie też życzę powodzenia i mam nadzieję że będziesz tutaj opisywać swoje działania:)

O ja od rana wypiłam kawkę i zjadłam musli z chudym mlekiem:))) Muszę koniecznie coś ze sobą zrobi.... Taaa znam ten ból...u mnie leza cistka, kawałek imieninowego tortu szefowej i blok czekoladowy moje mamy:( Matko..najgorsze jest to, że ja za słodycze to bym męża sprzedała:)))) Ale przesadziłam kilka dni pod rząd...i teraz troszkę silnej woli:))) JA Tobie tez zycze powodzenia i tej magicznej silnej woli:)))

też mam 65 przy wzroście 169 i nie czuje się grubo, ale stwierdziłam, że chce zobaczyć 5 z przodu wiec jeszcze 7 kg do zrzucenia

Hej ja tez sie odchudzam ,tylko ze jakos mi to nie wychodzi :P tez keidys pilam wode z octem ,ale powiem ci ze zle sie po tym czulam i wytrzymalam tylko 2 tyg. zreszta mi to nic nie dalo,ale siostra mojego chlopaka schudla BARDZO duzo (nie pamietam ile) pijac ocet ,wiec moze i tobie pomoze.