Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość L.D.

sierota ze mnie,

Polecane posty

Gość L.D.

chodzę na prawo jazdy,wczoraj miałam pierwszą jazdę w mieście w którym będę zdawała egzamin i jestem przerażona. Radzę sobie średnio,takie wczoraj robiłam błędy i głupoty że aż mi wstyd było.A prawko muszę zrobić bo bardzo mi potrzebne,tragiczna bardzo nie jestem ale czy myślicie że można jezdzić lepiej jak już się załapie doświadczenia czy już zawsze będzie tak zle?

szmata to jest z ciebie tematy o mnie zaklada wygasla gwiazda Beatka Sk wiec zamknij pysk i nie dyskutuj bo widac nie jestes w temacie

Gość L.D.
mam jeszcze 13 godz do wyjeżdżenia ale wczoraj wystraszyłam się że nie dam rady,robię głupie błędy przez roztargnienie,i nie wiem czy uda mi się kiedyś nabrać na tyle doświadczenia by w miarę dobrze jezdzić.

skoro masz jeszcze godziny to sie nie przejmuj,wszystko przyjdzie z czasem,musisz nabrac doswiadczenia i tyle,nie przejmuj sie,kazdy popelnia bledy

Gość zxyxzxyyxzzx
nie sluchaj lukrecji ona nie ma nawet prawa jazdy na rower trzykolowy, bo stanowilaby zagrozenie na drodze

jak moglam idiotko zalozyc temat o sobie ze jestem najseksowniejsza skoro nigdy nie wklejalam tu zdjecia tepa idiotko??? a beatka byla ale po pomarancza, ja to nie beata hahahaha Cya

Gość katastrofa budowlana
jak nie wykupisz dodatkowych godzin albo nie potrenujesz np. autem ojca/brata/chłopaka to bedziesz zdawac 10 razy a i tak jak dostaniesz prawko to spowodujesz jakis wypadek... NIE KAZDY NADAJE SIE NA KIERWOCE!!! ale jak juz musisz jezdzic a czujesz sie niepewnie jako kierowca( jakie błędy przez roztargnienie? ja nie chcę zebys mnie przez to roztargnienie potrąciła:P ) to musisz jezdzic, jezdzic i jezdzic DUŻO zeby wyrobic w sobie odruchy kierowcy. nawet jak nie myślisz, to robisz co trzeba. AMEN

Gość ja też mam,.,
Boska lukrecja odpowiedziała mi uprzejmie i na temat więc nie widzę powodu żeby jej nie słuchać,a wy jeśli nie możecie napisać mi nic mądrego i doradzić bądz pocieszyć to może załóżcie oddielny topik na temat waszych problemów w związku z osobą lukrecji

Gość L.D.
jeżdżę samochodem u siebie czasami na krótkich odcinkach,daję radę i nie jest zle, gorzej gdy mam taką spinę jak wczoraj,nowe miejsce,ktoś obcy obok,bo był ze mną drugi kursant.Brakuje mi tego obycia na ulicy,wiem co jak robić i jak jechac tylko czasem ogarnia mnie strach i niepewność a wtedy już błąd za błędem

tak jak ktos napisal wczesniej musisz poprostu nabrac doswiadczenia za kierownica,a bledami sie nie przejmuj bo to jest NAUKA jazdy wiec masz prawo popelniac bledy :)