Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuśmierka

Pytanie do znajacych sie na modzie.

Polecane posty

Gość Kuśmierka

Wyjezdzam do Hotelu SPA na walentynki i w ofercie hotelu mamy z mezem uroczysta kolacje w hotelowej restauracji. W co sie najlepiej ubrac na taka okazje? Pierwszy raz bede w takim eleganckim hotelu. zazwyczaj rezerwujemy pensjonaty, kwatery prywatne, wiec dla mnie to nowosc. Pozatym mamy pelne wyzywienie, wiec czy schodzac na posilki tez mam sie ubrac jakos elegancko czy wystarczy zwyczajnie. w pensjonatach wiekszosc na sniadania schodzi w dresasch lub szlafrokach, a w hotelu pewnie panuja inne zasady. jak sie ubrac?

Gość Kuśmierka
Na ta uroczysta kolacje przygotowalam jak na razie sukienko-tunike z Solara taka przed kolano w kolorze pudrowego rozu i do tego czarny dopasowany zakiet. zastanawiam sie nad kryjacymi czarnymi rajstopami i czarnymi szpilkami lub cielistymi ponczochami i szpilkami nude

Gość lajla90
Ja będąc w hotelu, nie szykuje sie specjalnie na sniadanie (jak wiekszość gości), co innego jak idziemy na elegancka kolację. Myślę, że strój, ktory wybrałaś będzie ok.

Gość Kuśmierka
Czyli na sniadania moge zejsc w dzinsach i t-shircie? Nie bedzie to jakies niestosowne?