Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia2904

Wczesne objawy ciąży

Polecane posty

Proszę poradźcie mi czy mogę być w ciąży :) W dniu 1 stycznia kochałam się z mężem, dni płodne miałam od 1-2 stycznia, a owulację ok 6 stycznia. Od ok 2 tygodni boli mnie podbrzusze i piersi, tak jak bym miała dostać @ (termin dopiero 21.01), mam zgagę. Robiłam test 13 sty, ale wyszedł negatywny. Czy to za wcześnie na test, czy nie ma szans żebym była w ciąży? :)

Zapraszam tutaj:) Dziewczyny są bardzo miłe i można o wszystkim porozmawiać:) My też staramy się o II kreseczki na teście.

Gość simalnata
na to pytanie nikt Ci nie odpowie. Może jesteś w ciąży, może zajdziesz za 2-4-5 mcy a może za 10 lat a może wcale...ale szanse są zawsze jak jest seks... JAK DŁUGIE MASZ CYKLE?

Gość simalnata
Możesz zrobić test z krwi, jest wiarygodniejszy od sikanego. Po tylu dniach od owulacji pokaże prawdę. Ale coś nie halo z tymi twoimi cyklami...Gdybys owulację miała 1-2 to okre powinnaś mieć 16 - 18. Faza lutealna trwa (prawidłowo) do 16 dni bez wzgledu na długość cyklu. gdybys owulacje miała 1-2 to okres 21 to stanowczo za długo...

Gość simalnata
Sory, pomyliłam się owulacja była 6

Gość simalnata
jak tak tio raczej nie ma szans, jeżeli rzeczywiscie owulację miałas 6 a stosunek 1...