Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TruŚka:)

Strasznie boli

Polecane posty

Czym może być spowodowany taki ból: Bolę okropnie piersi najbardziej po bokach że aż mi pod łopatki promieniuje.Najgorzej jak się położę na brzuchu.Obolałe są cały dzień,ale nieraz jak zaczną boleć to masakra.I ta już 4 albo 5 dni.

Nie wiem czy jest sens z takim czymś od razu lecieć do ginekologa...

Gość moyew
napisz coś więcej -jesteś w ciąży, karmisz?

W ciąży nie jestem.Za 3 dni ma być miesiączka.Piersią nie karmię już 3 lata.

Gość moyew
"Przyczyny bólu piersi: - zespół napięcia przedmiesiączkowego - ciąża lub antykoncepcja hormonalna (zmiana poziomu estrogenu) - łagodne guzy torbielowate - torbiele, cysty - karmienie piersią, laktacja - zapalenie sutka i ropień (kobiety karmiące) - zapalenie brodawki sutkowej, której główną przyczyną jest tarcie lub kąsanie brodawki - dojrzewanie płciowe (u mężczyzn może objawiać się powiększeniem piersi tzw. ginekomastia) - gruźlica - ból serca - zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego (spondyloza szyjna) - zapalenie żył - półpasiec, ból po jednej stronie z miejscową wysypką na skórze klatki piersiowej - złośliwy nowotwór piersi (bardzo rzadka przyczyna - ból rzadko jest pierwszym objawem raka piersi, do momentu wystąpienia bolesności guz z pewnością zostałby zauważony) "

Gość mamama27
a smarujesz je czymś? ja tak miałam od serum ujędrniającego - odstawiłam i przeszło

Niczym nie smaruję.Czyli najlepiej to skonsultować?Tym bardziej że takie coś mi się nie zdarzyło nawet w ciąży tak mnie nie bolały.