Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusssttt

Sprzedaz uzywanych ubranek na zamowienie!!

Polecane posty

Gość jusssttt

Witam Chcialabym zaproponowac Panstwu sprzedaz ubranek przez internet. Mam taka zaprzyjazniona hurtownie gdzie moge sama wybierac towar, pod warunkiem ze kupuje 30kg Probowalam sprzedawac na allegro, ale tak jest juz tego mase i ciezko sie wbic nowej osobie. Jesli bylby ktos chetny bardzo prosze o kontakt ze mna przez maila modemaluszki@gmail.com Moge kupic na zamowienie np kurtki, sweterki, body, spodenki, cokolwiek w wybranym rozmiarze, dla chlopcow i dziewczynek!! Ceny mam naprawde atraktycje!! Sprzedaje na sztuki lub w zestawach jak kto woli. Jezeli dostane od kogos zamowienie, na np spodenki, pizamki, spioszki w rozmiarze np 86 dla chlopca jade do hurtowni i staram sie wybrac cos ladnego, nastepnie robie zdjecia ubrankom, podaje ceny i wysylam je na maila. Jezeli ubranka sie spodobaja, wystawiam specjalna aukcje z wybranymi rzeczami dla tej osoby. Mam juz 2 klientki i sa neprawde zadowolone!! Na allegro jest bardzo ciezko sie wbic bo tak jest bardzo duza konkurencja i niestety oplaty tez dosc wysokie. Ja proponuje Panstwu tansze ubranka, bo sama w ten sposob bym zaoszczędziła na wystawianiu drogich aukcji. A ubranka sa naprawde sliczne, jesli jest ktos zainteresowany pokaze przykladowe aukcje ktore wystawilam. Jesli macie pytania to chetnie odpowiem!!

Gość ile8989898989
modemaluszki@gmail.com< /a> powtorz meila

Gość jusssttt
moj mail to - modemaluszki@gmail.com Aktualnie mam 3 aukcje wystawione, ale do wystawienia mam strasznie duzo ubranek!!! Oto jedna z nich: http://allegro.pl/przesliczny-zestaw-dla-dziewczynki-rozm-2-latka-i2053966842.html Ceny ustalam po jakos ubranek, zamawiam cream i 1 gatunek. Cream to najwyzsza jakos a 1 gatunek to tez dobre ubranka, ale troche tansze.

Gość jusssttt
jest kto zainteresowany?

Gość agggaaaaa
ja jestem zainteresowana napisalam emaila

Gość horyzont
sorry, ale to szmaty najgorszego sortu na sciere do podlogi sie nadaja:O

Gość jfkdejdjslosjhncnh
A na chłopca, rozmiar 116 spodnie , sweterki i bluzy znajdą się ???

Gość jusssttt
Ja sprzedaje doslownie wszystko, wystarczy zlozyc zamowienia. :) Prosze pisac na maila!

Gość ms series
zobaczcie na tej aukcji brudne !!!!!!na kolanach, zmechacone rajstopy!!!!

Gość the best quality
Faktycznie, scierki.

Gość Mama synka :)
A jakieś przykładowe ubranka na 3-4 latka chłopca?

Gość konkretna kobieta z europy
ja potrzebuje bluzeczki i spodnie na dziewczynkę 128/134

Gość qwer
ja dzisiaj bylam w ,,super sklepie'' i polowe z podobnych rzeczy kupilam po 3 zl zjedz z cena

Gość rolling in the deep
A dlaczego te ubranka sa takie brudne? Rozumiem, ze to odziez uzywana kupowana w hurcie, ale brudne? A fuuuj. Beznadziejne to, zniszczone, zuzyte. Nawet za 2 zlote bym tego nie kupila.

Gość _cynamonka_
Hahaaa, stan idealny? Litosci, to nawet nie jest stan dobry, przeciez to jest wszystko brudne i zniszczone..........

Gość choleranonie
dajcie spokoj - pralki nie macie i proszkow do prania ??????????? wielkie damy sie znalazly pewnie wasze dzieci chodza w podobnych z najblizszego szmatexu i jeszcze sie bijecie o osikane spiochy

Gość choleranonie
jakby po 2 zl czy za darmo oddawala to byscie sie rzucily jak muchy na gowno. W zestawie to widzialyscie jogurty z przeceny w koszyku z biedronki

Gość no ttttoooo
ubrania są ok.... ale dlaczego za przesyłkę liczysz sobie 20-23 zł?? koszt wysyłki jest trochę niższy!!! Ja bym poprosiła o zdjęcia ubranek dla chłopca 2-3 latka rozmiar 104 wzwyż. zajeciowo@wp.pl

Gość choleranonie
po takich komentarzach ciesze sie ze vat na ubranka i akcesoria niemowlece wzrasta - niedlugo nawet na takie nie bedzie pewnie wiekszosci stac