Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gniewqqqqq

Co o tym myślicie? Moj chlopak zostawil mnie sama w nocy.

Polecane posty

Gość gniewqqqqq

Jestesmy ze soba 2 lata no prawie 3. Mieszkamy od siebie 60 km on jest zmalej miejscowosci ja z duzego miasta. Troche sie posprzeczalismy, powiedzial ze bedzie w galerii i zebym czekała, czekalam z godzine, przyjechal z koleszkami najpierw mnie zaczal przytulac a potem powiedzial ze dzisiaj jedzie, ze jutro sie zobaczymy, to ja mowe ze noc jest i mnie sama zostawisz? on mowi ze mnie odprowadzi, jakis dziwny był, ja niechcialam jechac autem z jego kolegami bo to takie cioty sa nie lubie ich alkoholicy bez celu, i zostawil mnie bylo po 22 albo 23 juz nie wiem ale nie mialam autobusu i sama wracalam do domu. I jeszcze sie dowiedzialam ze on wtedy zaplail marihuanny, A jak sie poznawalismy obiecal ze nigdy nie bedzie palic. Zawiodłam sie na nim, po czasie mu to wybaczylam od tego czasu minely 2 miesiace, i wszystko jest ok, nie zadaje sie z nimi i nie pali tego swinstwa, co myslicie o tej sytuacji? czy dobrze ze wybaczylam ? powiedzial ze zaluje przeprasza i nigdy sie to nie powtorzy......

Gość nastolatki bez pryszczy
zamiast za chlopakow to lepiej wez sie za lekture slownika ortograficznego :classic_cool:🖐️

Gość ptasiek nastroszony
nie akceptujesz jego przyjaciół -nie akceptujesz Jego. powinien był Cię rzucić ale pewnie się boi , że będzie z penisem po prosbie latał więc poki co niech i taka kuropatwa bedzie , ma co na kij nadziać

Gość gniewqqqqq
tyle ze ja z nim zerwalam a on prosil o wybaczenie, wiec mu zalezy i wrocilismy do siebie

Gość takie tam duperele nic więcej
Zadajesz się z facetem popalającym zioło? Chyba nic dobrego z tego nie wyniknie :(

Gość gniewqqqqq
wlasnie chodzi oto ze jak sie poznalismy to bylo prawie 3 lata temu, obiecal ze nie bedzie palic, i teraz 2 miesiace temu zapalil, ja zerwalam i wybaczylam potem wrocilismy do siebie i od tamtej pory nie pali, mysle ze przez to rozstanie zrozumial ze palenie jest złe

Gość gniewqqqqq
jak zajara skreta i wypije 3 browce to jest najlepszy w lozku

Gość gniewqqqqq
spadaj podszywie

To coś kiepsko dotrzymuje słowa ten Twój facet... Szansę jak najbardziej należy każdemu dać ale TYLKO JEDNĄ. Zastanów się czy warto Ci z nim być.

Gość gniewqqqqq
wlasnie dałam mu szanse i narazie jest wszystko ok.....

Ładne ok skoro wolał koleżków :)

Gość gniewqqqqq
ale ja mu dałam szanse po tym jak mnie zostawil sama w nocy i pojechal z kolegami, i mowie ze po tym wydarzeniu dalam mu szanse i jest wszystko ok