Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Nigdy nie stworzę rodziny typu "mam dwóch tatusiów czy tatę i wujka"

Polecane posty

Bo to jest porąbane. Jak ludzie mają ze sobą dzieci, powinni być razem. Nie chcę samotnej matki z dzieckiem, bo to byłoby porąbane być z nieswoim dzieckiem. To jest szurnięte! Potem dziecko ma matkę, która się rucha z kimś innym i wysyła dziecko na weekend do tatusia. To wszystko jest porąbane.

Gość Kochanka High Def
och Studencie, nie bądź taki konserwatywny, to nie przystoi zaprawdę

Gość a psik
rozumiem, że masz problem z matką i dlatego się tak gorączkujesz wiedz, że to, że ty masz, że zacytuję twoje wielokrotne: porąbane w życiu, nie oznacza, że inni mają mieć tak samo

Ja akurat jestem z normalnej rodziny, ale jak patrzę na te małżeństwa "ojczym, matka i dzieci" to wydaje mi się nienormalne. Albo jak jest dwoje dzieci z dwóch ojców i mieszkają razem. Patola.

Gość Kochanka High Def
noszę majtki marki delma

Gość Kochanka High Def
a właśnie że wcale nie noszę majtek ;)

Różne są rozstania rodziców dziecka,bardzo niemądre jest Twoje myślenie.Czasami to ojciec zostawia rodzine i kobieta ma prawo ułożyć sobie życie z innym facetem i z nim tworzyć rodzinę,gdy rola ojca była jedynie rolą "dawcy" a reszte ma gdzieś, Rózne są sytuacje i nie można uogulniać.Każde rozstanie i rozbicie rodziny to inna historia.

śmieszny studencie Nie rozumiem w czym widzisz "przypał".Znam wiele par gdzie kobieta ma dziecko nie ze swoim partnerem i tworzą fajne rodziny. Nie uważam tego za coś złego. Kobieta ma prawo do szczęścia z innym mężczyzną gdy tatuś nawalił. Skoro mężczyzna może pokochać kobietę to i dziecko także. Bardzo zaściankowe masz myślenie.

Gość wolna wola sp. z o.o.
nikt ci nie każe :D masz prawo wyboru zawsze

Gość casxasxas
jestes smieszny;:))) i bardzo niedojrzaly. nie wiesz co cie w yciu spotka, a zycie potrafi zasskoczyc jak cholera wiec lepiej nie mow "NIgdY" moze byc tak np ze spotkasz milosc swojego zycia, poslubisz ja urodzi ci dzieci czy jedno dziecko...i nagle bah okaze sie ze cos sie wypalilo cos sie skonczylo, podejmiecie decyzje o rozstaniu...i rok pozniej spotykasz ideal....nie mozesz sie jej oprzec...wiec wprowadzasz ja w swoje zycie, twoja zona tak samo...nawet ejsli bardzo tego nie chcesz i ejstes pewien ze tak sie nie stanie to jednak szansa takiego scenariusza jest rownie prawdopodobna jak to ze w lipcu bedzie lato:)

ja raczej obstawiam, że pomogłoby mu zostanie samemu z dzieckiem i spory problem ze znalezieniem kobiety, która bedzie się nadawała jednoczesnie na jego partnerke i matke jego dziecka :P

jasne...{cool]

studencie Każdy chciałby mieć normalna rodzinę,ale nie zawsze wszystko kończy się happy endem. Nigdy nie wiesz co Cię w życiu spotka,ale nie powinienes dyskryminować nie pełnych bądź mieszanych rodzin.