Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania18236

Czy wypada iść w tym na wesele?:) Proszę o RADY!!

Polecane posty

Gość hania18236

Witam czy wypada iść w takiej sukience na wesele ?? http://joka.fhstudio.pl/Joka-photos/22fb9d6dd9c9fcd207393c00c3769d28.jpg Bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy srebrny to odpowiedni kolor dla siostry Pana Młodego??? Czy wogóle wypada iść w srebrnej sukience?? A jeśli tak to proszę o rady jakie dodatki dobrać by nie być za bardzo 'obwieszoną' Proszę o rady:)

Gość gragraragra
wypada

Byleby biała nie była. Ogolnie to mi się nie podoba, ale myslę , że pasuje, bo niby dlaczego nie?

Gość hytkjstra;f
no wypada, ale będziesz wyglądać jak ta dama pożal się Boże na zdjęciu....na jeden raz za mało gracji i elegancji a za dużo cycków czyli ostatnimi czasy ulubiony styl młodych Polek:(

Gość mąż jaki hojnyyyyyyyyyyyyy
wypada, ale jezeli masz tak zgrabną figurę jak pani z obrazka :)

Gość hania18236
Nie chcę wyglądać jak jakaś z pod latarni... :( ale ta sukienka bardzo przypadła mi do gustu...Hmm Co dobrać by wyglądać ładnie i przede wszystkim normalnie?? Wesele będzie w lato, więc będzie zapewne bardzo ciepło

Gość kukuruznica
bardzo mało gustowna

Gość zdecydowanie daruj sobie
tę sukienkę - wygląda jak uszyta z taniej podszewki (brzydko błyszczy), jest rozebrana na maxa i bardzo krótka poszukaj czegoś mniej wyzywającego... w tej będziesz wyglądała jak tancerka na rurze :( może coś takiego?? tylko oczywiście nie czarna... styl lat 50-tych jest teraz bbbb modny!!!! i elegancki :) http://www.ediva.pl/2032-3549-thickbox/sukienka-lata-50te-na-wesele.jpg

Gość dorociczka
taka sukienka to raczej na pogrzeb

Gość jkjoohuk
zdecydowanie daruj sobie twoja sukienka jest zbyt powazna na wesele i bardziej dla starszej kobiety, a nie dla mlodej dziewczyny.

Gość dziś na pomarańczowo
ja bym poszła w tej czarnej, zresztą mam dość podobną i byłam w niej na weselu. dodałam amarantowy pasek, żeby nie wyglądać jak na stypie. i wcale nie byłam jedyną kobietą w czerni, więc nie wiem skąd przekonanie, że jak na ślub, to sukienka musi być jasna. ubrania trzeba dobierać przede wszystkim tak, żeby się w nich dobrze czuć, a ja najlepiej czuję się w czerni. ta srebrna sukienka do mnie w ogóle nie przemawia, nie założyłabym takiej nigdy, na żadną okazję, bo to nie mój styl, ale jeśli autorce się podoba i będzie się w niej dobrze czuła, to niech kupuje.

Gość przeciez napisane zostało
że NIE MA BYĆ CZARNA!!!!!! a fason ładny, nic z habitu, a jednoczesnie dziewczyna nie świeci golizną - siostra Pana młodego nie powinna wygladac, jakby się pod latarnię wybierala... czy jeśli sukienka nie jest rozgolona jak dla taniej lampucery, to już jest "nieweselna"?! http://bi.gazeta.pl/im/3/5918/z5918613X.jpg (nie powinna być czarna, kolory podszewek też można wybrac wedle gustu, a do nich dopasowac dodatki) http://portervintage.co.uk/WebRoot/StoreDaily/Shops/eshop468135/4CFA/8CA6/8478/4D3D/74D2/C0A8/0ADE/D53F/vintage_50s_red_dress_pic_4.jpg http://img0.etsystatic.com/il_570xN.291708228.jpg

Gość jutrobedelepsza
za mało gracji i elegancji a za dużo cycków amen

Gość srebrna sukienka843583475348
ladna sukienka choc Pani na zdjeciu wyglada jakby sie pod latarnie do pracy wybierala... Ja bede swiadkowa i tez mam srebrna sukienke

Gość ewikkks
Nie wypada, sukienka jest mało elegancka i bez klasy, nadaje się na dyskotekę najwyżej (i to taką, gdzie ciemno ;)).

Gość hania18236
może ktoś jeszcze się wypowie ??? dziękuję za opinie, dziewczyny które podesłały sukienki czarne - niestety nie lubię czerni i jakoś wogóle głupio byłoby mi iść na wesele w czarnej sukni:) dla wyjaśnienia różów czy innych czerwieni też nie lubię, wolę ubrać się na jasno i nie wzbudzać zbytniego zainteresowania.. :) Wesele będzie w lato, dlatego spodobała mi się ta sukienka:) Oczywiście nie chcę wyglądać jak ta Pani na zdjęciu wymalowana i choćby do wiadomej pracy się wybierała... Stawiam na naturalność:) To mówicie że ta NIE jest ładna??? a jeśli komuś się spodobała to jakie dodatki dobrać żeby zbyt się nie wyróżniać??

osobiscie nie zalozylabym ej sukienki ale skoro jestes tak napalona na nia to powinnas zapytac sie jakich dodatkow uzyc a nie czy wypada zalozyc taka sukienke, kazdemu moze podobac sie co innego, uwazam ze troche ma za duzy dekold, pamietaj ze to nie twoje cycki maja przykuwac uwage tylko sliczna panna mloda !!! jesli chodzi o dodatki to delikatne male kolczyki i jakas spora bransoletka :)

Gość hania18236
no rzeczywiście napaliłam się na tę sukienkę bo stwierdziłam że jest prosta, jasna i nie będę się wyróżniała z tłumu jakimiś ostrymi kolorami:) czy na szyję coś zakładać do niej czy już nie? Jakąś torebeczkę? I jakie buty ??? Nie lubię 12cm szpilek, bo po prostu nie potrafię w nich chodzić, czy wybrać buty płaskie czy na małym obcasie (do7cm)?? jakiego koloru buty i torebka by pasowała do srebrnego?? Proszę o rady:))

Gość padły tu jednoznaczne
odpowiedzi - nie, NIE WYPADA iść w takiej sukience na wesele, bo będziesz wygladała jak panna idąca do pracy... pod latarnię a i tak chcesz w niej iść i jeszcze pytasz, jakie dodatki?! może naszyjnik z wielkim wisiorkiem "SEX" i czerwone stringi??? puknij ty się w pustą główkę...

ludzie nie buzujcie sie na forum, dziewczyna tylko chce sie doradzic, na szyje bron boshe nic nie zakladaj, przeciez juz dekolt jest bardzo urozmaicony !! buty ta pani na fotce ma spoko i do tego czrna kopertowke, a i przemysl raz jeszcze wybor sukienki :) szczerze, ta jest na swoj sposob ladna ale na jakas dyskoteke a nie na wesele, nie wolalabys czegos elegantszego ??

Gość pierścionek na ślubie???
wypada, pod warunkiem, że nie wyglądasz w niej jak ta laska ze zdjęcia. biust na wierzchu wcale nie wygląda fajnie - zwłaszcza jak skacze podczas tańca ;) dodatki czarne lub czerwone

Gość hania18236
Mam brązowe długie włosy Jakie buty by pasowały ? Proszę o rady :) i o wypowiedzi osób które potrafią coś doradzić, a nie obrażać )

Gość hania18236
Nie chcę świecić cyckami tak jak ta babka ze zdjęcia. Przy wyborze sugerowałam się tym że ta sukienka mi się podoba, sposób w jaki jest uszyta jest prosty i ładny jak dla mnie.. Broń boże nie zamierzam ubierać jej po to by cyckami świecić i dupą ;/

Nie wybrałabym się w takiej sukni na wesele. Preferuję coś eleganckiego a nie wyzywającego ale to też zależy od tego ile masz lat i jak chcesz być postrzegana. Zaufaj mi że opinie nie będę pozytywne idąc w takim fasonie, mężczyźni może i będą patrzeć na Ciebie ale niekoniecznie będziesz przez nich postrzegana jako inteligentna kobieta a wodzić wzrokiem mogą jedynie z wiadomego powodu. Jest wiele eleganckich sukni w których na pewno będziesz prezentować się jak kobieta z klasą a nie jak "laska z klubu"

Gość hania18236
a dodatki w jakim kolorze??:) czerń??