Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania18236

Czy wypada iść w tym na wesele?:) Proszę o RADY!!

Polecane posty

Gość peerfe
Dziewczyno nie chce cię obrazić ale to jest KICZ, KICZ i KICZ. Jak z jakiegoś bazaru, na tanią potańcówkę albo pod latarnie. To jest slub i wesele, dlaczego nie można wyglądać z klasą? Poszukaj czegoś innego, cyckami można świecić na plaży a nie na slubie. Przepraszam jesli uraziłam, ale to moja opinia. Jak widze takie kiece to mnie skręca, nie ubieraj tego bo będziesz wyglądać jak jakaś maniura. Chyba że obracasz się w takim towarzystwie albo po prostu masz taki styl. Jedno jest pewne, nie rób nic wbrew sobie ale porządnie to przemyśl.

Gość peerfe
sram se do ryja :)

Gość nie wypada
nie w takiej .Dyskotekowa .Kolor ok ale fason .Naprawde jak spd latarni .

Gość laska po co prosisz o rady
skor i tak juz postanowiłaś, że pójdziesz na wesele w tej świecącej wychapanej szmatce???? niestety, tej kiczowatej i półgołej sukienusi żadne dodatki nie uratują :(

Gość odezwały sie jakieś żadne
kurwy co zazdroszczą :) same pewnie lecą z jakiś podartych legginsach i tunice na wesele bo ich zwyczajnie nie stać na nic fajnego

Gość A -bezlitosna plotkara
moim zdaniem to trochę zbyt odważny strój na wesele. nie próbuj zaćmic panny młodej - to jej dzień, nie twój. jesli już koniecznie się przy nim upierasz - dokup jakies bolerko na górę

Nie chodzę na wesela w tunikach ani podartych jeansach a w sukienkach skromnych a zarazem eleganckich. Długość przed kolano ale nie mini. Dekolt stosowny nie za duży. Jest różnica między wyuzdaniem a elegancją.

Gość monik393
FAJNA KIECKA DZIEWCECA DODATKI CZARNE LUB ORGINALNIE BEZOWE

Gość monik393
TROSZKE TERAZ ZA BARDZO WYZYWAJACO SIE PANNY UBIERAJA TA JEST NA GRANICY MNIE WKURZA WSZECHOBECNA CZERWIEN SZARY JEST LEPSZY OSTATNIO WIDZIALAM FAJNA KIECKE SZMARAGDOWA TYLKO JEDNA DZIEWCZYNA BYLA W TYM KOLORZE

Gość nie zimą zimą nie
Tak dziewczyny młode ubierają się na wesela a te co tu piszą są po prostu stare i nie mają ladnych biustów.

Gość hania18236
dziewczyny ja nie jestem starą babą po 70tce by się cała zakrywać i broń boże nie chcę zaćmić panny młodej bo to ona jest najważniejsza w tym dniu! Pytałam koleżanek to mówiły ze ta sukienka jest super, a tu znów dowiaduje się że jest żałosna:( Już zupełnie nie wiem co robić, chciałam tylko spytać o rady w kwestii dodatków i czy teraz w dzisiejszych czasach tak się chodzi na wesele, czy wypada bo w życiu na weselu nie byłam ! :( A wy tu jedziecie po mnie jak po szmacie;/ mam 19 lat, nie pójdę przecież w sukience do kolan jak będzie 30 stopniowy upał w lato:(! A do tych dziewczyn które chcą pomóc to proszę o radę! Myślałam o dodatkach czarnych lub granatowych, ale nie jestem pewna:) czy będą pasowały buty max 7cm wysokie? Nie chcę wyglądać ja ta panna ze zdjęcia. Makijaż u mnie w ogóle odpada. A włosy uwiązane czy rozpuszczone ???

Gość hania18236
*miało być w sukience do kostek ;/

same znawczynie mody :D jak Ci się podoba to idź w niej. Jesteś młoda, nie musisz zakładać kiecki do kostek. Do tego czarne buty, czarna kopertówka. Włosy rozpuść :)

Gość Dajcie spokój nie radźcie nic
To jest typowa sytuacja kiedy autorka właściwie już dokonała wyboru ale założyła jeszcze topiczek żeby utwierdzić się w swoim wyborze. Powtarzam utwierdzić. Nie przeczytać krytyczne uwagi, nawet jeśli są słuszne. Także sorry ale nie piszcie już nic bo autorka i tak kupi tę wyzywającą sukienkę, na krytyczne opinie będzie ślepa tłumacząc sobie że to pewnie przez zazdrość. Hehe.. Dodatków też nie doradzajcie. Ona i tak wybierze takie jakie sama uzna. Chociaż szczerze mówiąc co by nie wybrała to żadne dodatki nie są w stanie zmienić charakteru tej sukienki. A charakter ma wyzywający i nie wypada w tym iść do kościoła. Jest odwieczna zasada w modzie jak się pokazuje dekolt to się zakrywa nogi, jak odwrotnie, jak się pokazuje nogi to się zakrywa dekolt. Tu chodzi o to żeby nie wyglądać jak cizia do dymania. Jeszcze jakby to było do klubu gdzie takie panny to standard no to spoko, ale do kościoła ??? To przecież wstyd! I to że masz 19 lat to nie ma tu nic do rzeczy. No ale jak autorka dokonała wyboru i wszystko wie lepiej to po ciężko cholerę zakłada topik. Jesli myślisz że przeczytasz same pochlebstwa to jesteś w błędzie.

Gość bfgbraaa
jestem zdania, że nie zakłada się już satyny na wesela a jeśli już ktoś się uparł to na litośc zadnych cekinów; elegancki ubiór nie oznacza, że on postarza

Gość już wczesniej ktoś to napisał
a i dwa posty wczesniej podsumowano autorkę najlepiej... "hania" jużpostanowiła, koleżaneczki potwierdziły, więc ona i tak pójdzie na wesele w satynowej mikroszmatce, w której będzie wyglądała jak jak tania lampucera - ale przynajmniej będzie "mlodo"!!!! nie szkodzi, że żadne dodatki nie uratują tej koszuliny... więc nie strzępcie sobie języka, nie radźcie - bo po "hani" mądre rady spłyną jak woda po kaczce; ona chce wygladać "młodo" - czyli wyzywająco, dziwkarsko, nieelegancko i tylko nie dziw się "haniu", jesli zgorszony fotograf wyszopuje cię ze zdjęć, kuzynki wysmieją, babcia strzeli w ucho, a podpity kelner bedzie ci wkładał reke w majtki

Gość hania18236
FUCK DEAM cool A jaką z beżowych byś poleciła ? taka moze by mnie zainteresowała http://i893.photobucket.com/albums/ac134/kimaly_co_ltd/DS/150-199/KN2/DS-0182a-6R_A0P.jpg ale jakie dodatki ? Czarne?? Włosy rozpuszczone czy jakaś fryzura? (mam długie) Invicta Właśnie wychodzę z założenia że jak jestem młoda to powinnam wyglądać młodo a nie robić na siłę z siebie starodawnej i takiej.. babcinej.. No ale ja to już sama niewiem:( bfgbraaa nie podoba mi się ona tak szczerze ani trochę;/ nie wpadła mi po prostu w oko, dla mnie wygląda tak.. nijako:( Ja już sama ni ewiem.. A dlaczego nie zakłada się już satyny na wesela? Mi się właśnie wydawało że to satyna jest przeznaczona na tego typu 'imprezy' - właśnie wesela... Ale teraz to ja już sama nie wiem, idę na wesele po raz pierwszy ;/

Gość hania18236
Dajcie spokój nie radźcie nic proszę cię to podaj mi przykłady sukienek w których wypada iść na wesele brata, bo ja już naprawdę zgłupiałam. Nie chcę robić z siebie babcinej. Satynowe sukienki mi się podobają, jednak czerwone, granatowe etc są jak dla mnie zbyt 'krzyczące'. Te zaś sukienki w stylu jak podała jakaś koleżanka inna też odpadają - niby modne, ale kurcze no wybaczcie dla mnie bez wyrazu :( Wiec proszę podaj przykład sukienek według tej zasady co napisałaś, odpowiednie dla dziewczyny młodej i zgrabnej.. ale też nie robiące z niej babuleńki - chętnie pooglądam co zaproponujesz:) Wiadomo że nie będę otrzymywać samych pochlebstw, ale totalnie na weselach się nie znam i to że spodobała mi się ta sukienka.. no cóż są gusta i gusteczka. Nie chcę żadnych zazdrości, dogadywania etc tylko opinii że JAKBY JUŻ tą sukienkę kupić to co wypada do niej założyć.. tak na babski rozum Ja jeszcze nie wybrałam, szukam propozycji, słów krytyki ale takich z argumentami - no i porad co innego mogłoby być ładne

Gość hania18236
"młodo" - czyli wyzywająco, dzi**arsko, nieelegancko Wcale nie miałam tego na myśli.. Wręcz przeciwnie - wcześniej pisałam że nie chcę zrobić z siebie dziweczki tak jak Pani ze zdjęcia z toną makijażu, ale nie chcę też iść pozakrywana jak arabska kobieta, w sukni do kostek w 30 stopniowych upale..:( A pytałam czy wypada w tym iść tylko dlatego że nigdy na weselu nie byłam.

Gość pokokomoko
Gość PolaRaksaIPiesSzarik
Ktoś na poprzedniej stronie wrzucił linka do takiej czarnej sukienki- jest prześliczna, ale chyba wybrałabym w jaśniejszym kolorze- ale nie białym.

Gość Yachu Chrystman
kurestwo

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
beznadziejna ta sukienka autorki... fuj

Gość lalaaaa27
ta sukienka jest śliczna:) jak najbardziej wypada ! Widziałam wiele dziewczyn w o wiele krótszych i bardziej daremnych sukienkach - te co się nie znają to lepiej niech się nie wypowiadają!! Przecież dziewczyna nie pójdzie w lato poubierana jak zakonnica ! ;]