Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiochyi lenie

drzemka w dzien - tez spicie jak ta moja

Polecane posty

Gość spiochyi lenie

bo ona czesto spi w dzien i to z 3 godziny

Gość mmmmmammaa weronkkiiii
jak zmeczona po pracy to spi.

ja nigdy nie śpię w dzień, bo potem nie umiem zasnąć wieczorem, jeśli jestem bardzo zmęczona to się przemęczę i po prostu wcześniej kładę poza tym nie wiem jak wcześnie trzeba byłoby być w domu żeby zdążyć się przespać przed wieczorem ze 3 godziny, w dzisiejszych czasach ludzie zwyczajnie nie mają na to czasu

Mi zdarza się zdrzemnąć w dzień, ale nie 3 godziny tylko 30 minut do góra 1 godziny. Tylko ja wstaje do pracy o 4:30 więc dosyć wcześnie.

Gość bhjbvhjbtwrvrt
dobrze ze wy koorwa takie wszystkie zapracowane i macie czas na kafe

Gość oj tam nnn
spanie to najlepszy sposób na zachowanie urody , to jest dbanie o siebie i swój młody wygląd Tylko ci zazdrościć zadbanej kobiety A do tego jak w dzień śpi to ładuje akumulatory, juz widzę te iskry które leca później

Gość Najważniejsze.....
a ty też śpisz w ciągu dnia?

Gość spie juz trzecia niemal
dobe przesypiam. co do "spanie to najlepszy sposób na zachowanie urody , to jest dbanie o siebie i swój młody wygląd Tylko ci zazdrościć zadbanej kobiety A do tego jak w dzień śpi to ładuje akumulatory, juz widzę te iskry które leca później w sumie :D jestem rozczochrana. jak zawsze bez makijazu z bladorozowymi ustami delikatnymi rumiencami i blednym spojrzeniem sie przeciagam, znaczy, jutro juz bede dospana

Gość yuiouyyi
no i jak widać lepiej mieszkać samej- wracasz do domu i możesz się walnąć do łóżka na cały dzień, siedzieć w necie, grać w gry, jeść pizze w łóżku, a nie siedzieć z jakimś cieciem, który ma pretensje, że nie jesteś produktywna 24/7 i nie skaczesz ze szmatą albo przy obsługiwaniu "księcia".

Gość oibgoubgiugb
yuiouyyi no i jak widać lepiej mieszkać samej- wracasz do domu i możesz się walnąć do łóżka na cały dzień, siedzieć w necie, grać w gry, jeść pizze w łóżku, a nie siedzieć z jakimś cieciem, który ma pretensje, że nie jesteś produktywna 24/7 i nie skaczesz ze szmatą albo przy obsługiwaniu "księcia". zgadzam sie:o mezczyzni dzisisj wymagaja od kobiey -rodzenia dzieci -sprzatania -gotowania -zajmowania sie domem -pracowania -przynoszenia dobrej kasy

Gość len na kanapie caly dzien
baby to jedna k leniwe sa

Gość chyba bedzie draka
no len leniwy ale jakze mily :classic_cool: