Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addtopic

Co się dzieje?..

Polecane posty

Gość addtopic

Nie wiem co się dzieje... od jakiegoś czasu mam dziwne uczucia.. Ludzie mi mówią że zaczęłam się inaczej zachowywać. od jakiegoś czasu widzę też dziwne rzeczy.. choćby dzisiejsza sytuacja z rana, niby prosta czynność. Myłam zęby, i nagle zobaczyłam umylalke w krwi... ale gdy zamknęłam oczy i otworzyłam na nowo, krwi już nie było.. pomyślałam, zresztą nie wiem co pomyślałam, ale naplułam jeszcze raz. Zero krwi. Ogólnie czasami widze dziwne rzeczy, ale mam wrażenie w tych momentach że to normalne. Dopiero po jakimś czasie zdaje sobie sprawę żo to dziwne dość... Dużo rzeczy zaczęłam zapominać, choćby mówiono do mnie, ja nie pamiętam. Często się zacinam, myślę o czymś, i zapominam że jestem " tu i teraz". Tracę poczucie czasu. Nie mam pojęcia co się dzieje.. Zaczęłam też reagować agresją, często. Mam zmienne nastroje, w jednym momencie ciesze się, śmieję a następnie krzyczę.Zaczęłam też okaleczać się od czasu do czasu, impulsywnie. Po prostu w danym momencie beznadziejnie głębokiego żalu biorę nóż i tnę jakieś miejscie. Nie wiem, może przesadzam, może wydaje mi się że widzę to wszystko, że to wszystko się dzieje. Co Wy na to? Mieliście tak kiedykolwiek? Albo znacie takie przypadki?

Gość addtopic
czy przyczyna tego moze byc to ze po raz pierwszy dostałam okresu?

Gość mariiijjh
idź do lekarza, takie zmiany są niepokojące i mogą świadczyć zarówno o jakiś chorobach , albo mieć podłoże psychologiczne.

Gość addtopic
podszyw tam wyżej..

Gość addtopic
chyba mam schizofrenie. czesto sie budze w nocy i widze rycerzy z wielkimi dzidami

Gość addtopic
i po co te podszywy?