Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaseterkaa

Szybko odpada mi lakier z paznokci

Polecane posty

Gość kaseterkaa

lubie malować paznokcie na czarny kolor ale pózniej lakier mi szybko odpada a miałam kilka lakierów... :o co zrobić?

Gość gość
Na przyszłość - lakiery hybrydowe. Efekt jest dużo bardziej trwały, a paznokcie wyglądają zdrowo, ładnie i estetycznie. W zasadzie przez ponad 2 miesiące nie dokonywałam żadnych korekt na paznokciach i to mi się podoba ;-)

Gość gość
Straszne ! Straszne jak z tym żyć ?

Gość maskonik
Zdecydowanie jestem na tak - hybrydowym. To one rozwiązują problem, głównie używam new nails. u mnie paznokcie bez poprawek trzymają się nawet 2 miesiące - spróbujcie, mniej to wiele ułatwiło.

Gość gantana
Przy hybrydzie nie powinnaś mieć problemów - tylko kwestia odpowiedniego nałożenia. Nie oczekuj, że byle jakie lakiery przyniosą ci efekty - muszą one być porządne, co jednak wcale nie oznacza, że drogie.

Gość gość
Radzę podobnie - na hybrydach nie mam takich problemów - paznokcie raczej wyglądają bardzo dobrze przez wiele tygodni, a nic wielkiego z nimi nie robię - po prostu używam dobrych kosmetyków.

Gość gość
Potwierdzam szybnkokość i jakość działania hybrydy new nails - całkowicie odmieniłam sobie paznokcie, tzn. przestały one tyle wymagać, nie muszę ich wciąż poprawiać. I tak jest dzięki temu zdecydowanie ok.

Gość hemskis
Zdecydowanie polecam hybrydę, przejdziesz na nie, to będziesz miała święty spokój nawet miesiącami. Wiadomo, że od razu efektu nie uzyskasz, ale generalnie u mnie to są grube tygodnie świętego spokoju.

Gość gośćanka
No tylko ze hybryda kosztuje 80-100zl i starcza na 3 tygodnie.

Gość _Milena
Ja robię sama w domu Semilaciem, wychodzi dużo taniej. Po 3 razach się nauczyłam, a dodatkowo mogę pozwolić sobie na nowe kolorki, jest teraz szeroki wybór.

Gość gość
Macie na myśli żel hybrydowy na własną płytkę czy na tipsy? Nie znam się na tym, więc pytam.

Też polecam hybryde. Miałam ten sam problem autorko. Lakier odpryskiwał albo ciągle wzorki z pościeli, bo zawsze malowałam paznokcie wieczorem. Lubię długie paznokcie. Swoje paznokcie wzmacniam żelem uv a później nakladam lakier hybrydowy. Warto zainwestowac. Paznokcie ładnie wyglądają i trzymają się dopóki nie odrosną:-)

Gość memko
Stosuj new nails - tylko systematycznie. Mowa o ich hybrydach - to problemy rozwiązuje. Powiedzmy, że przez kilka tygodni nie robię żadnych poprawek na paznokciach i wyglądają one zdrowo. Można?

Gość gość
Znacie lakiery firmy Mollon? Kusi mnie żeby kupić na próbę.

Gość gość
Hej no to koniecznie wypróbuj lakiery firmy Miss Sporty. Ja uwielbiam najbardziej te z efektem syrenki. Mam też odżywkę o top coat. Najlepsze są.

Gość gość
Rozrobić proszek do pieczenia z wodą zanurzyć palce,nadmiar wytrzec i wlozyć na okolo 5 min ręce do lodówki aby się pazory schlodzily i pozniej malowac,trzyma sie dluzej