Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Własnie sobie obciełam grzywkę...

Polecane posty

Gość oibgoubgiugb
daj fote

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
dobrze ze sobie noe podciełaś zył

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
nie. zszedłem 🖐️

nie martw sie ja tez kiedys kwiczałam po grzywce..;/ a jaka masz? wiesz..z prostej zawsze mozna jeszcze zrobic skosna...na upartego podpinac jak juz faktycznie masz masakre na głowie...nie placz ,wlosy nie zeby-odrosna;*

Carrie..jak mozesz dodaj fotke..moze wcale nie jest tak zle,a Ty po prostu jeszcze sie nie przyzwyczailas do zmiany? hihih ..ps zanim sobie ją opitolisz przy skorze z nerwów to sie z tym przespij..ponoc to pomaga na problem spojrzec z innej strony;)

Gość menelusdikonus
to ogol sie na łyso bo juz i tak popsulas

jesooo Rubinowa z czym masz problem? Ciesz się, że masz osobistego fryzjera dostępnego 24/:-O dziewczyny eksperymentują, nie wychodzi im to więcej tego nie zrobią.

a co salony pozamykali ? sama wypierdalaj zaniedbany kocmoluchu ktorego nawet na fryzjera nie stac :D Twoja matka tez musi byc strasznie zaniedbana skoro nie,potrafila ci wpoic podstawowych zasad dbania o siebie

Rubinowa Dama-podstawowe zasady dbania o siebie to mycie zębów i twarzy o poranku, depilacja i piłowanie paznokci. Farbowanie włosów to już coś głębszego

jasne ha ha ha dbanie o siebie to podstawa gdybys byla tego nauczona w domu i obserwowala ze matka dba o siebie tez bys to robila a pozatym to nie jest kwestia kasy tepa dzido

do twojego poziomu nie musze sie znizac.Przykro mi ze jestes taka agresywna :( Rozumiem ze trafilam w czuly punkt co ?a wyzwiska to tak z braku argumentow. Akurat tak sie sklada ze ja na codzien nie obcuje z patologia i menelami oraz kurwami twojego pokroju wiec dyskusje uwazam za zakonczona Carrie 🖐️