Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Własnie sobie obciełam grzywkę...

Polecane posty

ja na codzien nie obcuje z patologia i menelami oraz k**wami twojego pokroju wiec dyskusje uwazam za zakonczona To co ty do licha robisz na niszowym forume?:-O

Gość hjbhjgggth
Carrie ty zakompleksiona, szpetna, jebnięta w głowę idiotko! Powiedz tak komuś jak tutaj cwaniakujesz w twarz, to nie zdążysz zdania skończyć tak w pysk dostaniesz :D

tlumacze ci kocmoluchu ze nie kazdy robi to co ty :)tylko strasznie musisz byc oblesna skoro nawet na fryzjera cie nie stac.Skoro mamusia trzaska kaske to niech wspomoże coreczke-tiruweczke.Zadbasz o siebie to bedziesz miała wiecej kasy i klient sie lepszy trafi niz koles ktory wlasnie zszedl z twojej matki:) daj numer konta wspomoge cie

Gość zasmerdzalo mi tutej
gimgownem:o🖐️

jakie pociski ?:) z takim podejsciem i jezykiem oraz wypisywaniem tak glupich rzeczy to wnioskuje ze innych wzorcow w domu u ciebie nnnebylo :( szkoda ze musze juz spadac ale obowiazki wzywaja🖐️ Chentlka do budy suko i nie szczekaj nieza pytana🖐️

Gość Angelina5505
Ty chyba masz cos z glowa. Co Cie to obchodzi kto chodzi do fryzjera a kto nie?! Chciala to obciela i tyle.