Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shila88

jak się przekonać ze facet nie jest naciągaczem !!!WAŻNE :(

Polecane posty

Gość Shila88

spotykam sie z o wiele starszym facetem ja mam 23 on 41 lat od 2 miesięcy , wiem ze teraz mu wpadło sporo wydatków (przynajmniej tak mi powiedział ) i poprosił mnie o mała pożyczkę nie jest to duża kwota ale nie wiem co o tym myśleć na dodatek akurat wczoraj wyznał mi ze mnie kocha, że mu bardzo zależy na mnie itp a dziś spytał sie czy bym mu pomogła i ze sprawa tych jego długów od tygodnia mu spokoju nie dają . Nie wiem co o tym wszystkim myśleć , czy po tak krótkim spotykaniu pożyczanie pieniędzy jest ok co wy o tym sądzicie? . Jednak muszę przyznać że mi dobrze z nim .

Gość niestety niestety
ja bym nie pozyczala, dla mnie to jakis naciagacz i juz !

Gość ptasiek nastroszony
niezly lovelas 41 lat i dwie dychy od Niewiasty pozycza. na otwarcie biznesa czy na flaszkie?

Gość takaZWYCZAJNAkobita
Shila88 weż sie dziewcze ogarnij on mógłby być twoim ojcem z pierwszego wytrysku i ty nazywasz go facetem -kochankiem ,czy nażeczonymmmmmmmmmm.na niego o nie wart jest poszczuć moim psem,kałkaz za drogo kosztuje a ty go wygrzebałaś gdzieś ze śmietnika i nie ma 2 zł na flaszke ,splunąć na was dwoje to szkoda śliny

Gość sialalalalalala lalal
a do ru.....chania sie zabiera z ochotą ,kiedy ostatnio sie mył,czy od niego capi bo jak śpi w lukach kanalizacyjnych to musi capić a czym sie goli,gdzie pracuje czy żyje z zasiłku

Gość Shila88
ma swoje mieszkanie i prace , mieszkamy w Anglii , moze i jest starszy ale dba o siebie nie wyglada na swoje lata , tak wiem mógł by byc moim ojcem ale chyba nie jestem pierwszą która sie spotyka z kims starszym i związki są udane

Gość Obudzona z reka w nocniku
ja bym ABSOLUTNIE nie pozyczala ile to juz historii takich bylo..! ile naiwnych babek..!! nie dawaj, powiedz ze przepraszasz ale nie masz i juz!!!!!!!

Gość serce moje zrywa się rozpacza
za 10 lat pogadamy bedziesz płakać----SKAMLEĆ ,to jest 17 lat gdyby to chodzio o 5 7 lat to zgoda,choć i to nie jest regułą,

Gość niestety.........
dziewczyny to są gł;upie chłopu pożyczyć kase ,o zgrozo ja mężowi nie daje na jego zchcianki a tu obcemu,,a może to i faktycznie arab ,hindus czy afgańczyk bo akich tam multum ruc...........cha polki.

Gość takie tam duperele nic więcej
Ty to musisz być jakaś straszna desperatka: dajesz doopy staruchowi bez kasy??????

Gość calkiem sama posrod ludzi
Jak rozpoznać że facet to naciagac? -jak ledwo co go poznasz a kasę pożycza a potem nie oddaje i kolejną prosi - jak ,,rzempi,, na piwo i papierosy żebyś mu kupiła -jak umawiacie się że mieszkając razem dzielnice się kosztami LO połowie a potem się okazuje że ty placisz za jedzenie i część rachunków bo mówi że ty też naciaglas koszty - jak pierzesz, sprzatasz gotujesz i ciągle coś jest źle,że np wątróbka jest za mało wyposażona a za bardzo krwista I uslyszysz że praktycznie go glodzisz mimo że wydajesz minimum po 25 zł dziennie na jedzenie(ja jeszcze usłyszała że daje mu jeść jak psu i że chodzi głodny mimo że lodówka pełną a ,,milordowi,,nic nie smakuje -jak wydaje kasę jedynie na swoje zachcianki a jak potem jest zdziwiony że mu się kasa skończyła i przychodzi do opłacenia rachunku za prąd i gaz na spole że współlokatora i to odpowiada ci że on przecież praktycznie nie korzystal z wody,prądu,gazu więc nie pozostaje ci nic innego jak otworzyć portfel i złożyć się z pozostałymi wspolokatorami(pokój wynajmowany),ale gdy oglądał mecz i robilas mu żarcie zapomniał że rachunki biją, Wtedy już wiesz że czujesz się bardzo przygnębiony i masz ochotę to zakończyć.