Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..ona...1234

Termin na sierpień 2012-są jakieś kobietki?

Polecane posty

Gość kate1989
Hej:) jakie miałaś pierwsze objawy ciąży? Czy już od samiutkiego początku coś podejrzewałać?

ja nie ma do tej pory zadnych objawow a tylko jak @ nie dostalam wiedzialam ze cos jest nie tak a co ty w ciazy tez?

Gość kate1989
Ja się staram z męzem o dzidzie. gdzieś tydz temu ostatni raz próbowaliśmy, wtedy miałam początek dni płodnych. Do @ jest jeszcze 2tyg, Zaczęły boleć mnie piersi, czuję kłócie w dole brzucha, az czasami boli mnie noga prawa przy pachwinie. Miałam dzisiaj małą zgagę. Mogą to być objawy początku ciąży? moze jajeczko się zagnieżdza teraz dlatego czuje kłócie???

Gość ratynku!
Objawy ja na zespół napiecia przedmiesiaczkowego . Zgaga od niezytu żołądka. Udaj sie do gastrologa.

Wiesz powiem ci ze ciezko powiedziec cokolwiek jesli jestes tyle czasu przed @ ale skoro przytulalas sie w dni plodne to szanse sa naprawde bardzo duze...a ogolnie jak sie czujesz??dlugo sie staracie?

Gość kate1989
Sama nie wiem... Moze są jakieś kobietki, które od samego początku czuły ze będzie dzidzia.

Gość wróżka asisial
Spokojnie. Nie widzę tu żadnej ciązy u ciebie.

Gość kate1989
To dopiero początki starania, jesteśmy niecałe 2 lata po slubie. Po ostatnim stosunku, nie wiem czy to tak łatwo sie zachodzi, czy jakieś plemniczki dostały się dalej...jak wszystko prawie wyleciało.. Ale może udało się jakiemuś smignąć i cos z tego będzie? a Ty w którym tyg c jesteś? ile czasu mniej wiecej przed @ miałaś stosunek?

Gość kate1989
a masz regularne cykle? ja mam 30dniowe 5dni @ pózniej 25 dni wolne i znowu a ok 14 dcylku mam dni płodne, więc może coś z tego będzie. Długo się staraliście?

Gość kate1989
25 listopada to na św Katarzyny:) ciekawe co za maleństwo rośnie? Masz jakies dolegliwości?

ja sie w sumie na sile nie staralam choc bardzo chcialam w jednej ciazy bylam ale starcilam rok temu a cykle mam rozne...nie mam zadnych dolegliwosci no moze troszke senna jestem i piersi mam nabrzmiale i bola

Gość klola
hej dziewczyny czemu wasjuż tu niema chciała bym się dołąćżyć:)

Gość hejka :)
ja oficjalny termin wpisany na 17 sierpnia, ale 3 z 4 usg pokazywały 18 sierpnia. Będziesz miała synka czy córkę???

Gość klola
ja mam termin na 7 sierpień:) a będzie IZKA A U CIEBIE?