Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczek__

Co myślicie o Grycankach?

Polecane posty

najlepsze byłom wczoraj były w dd tvn i ta gruba małolata mówi że nie odmówiła by gdyby jej zaproponowali do tańca z gwiazdami biedy ten tancerz co ją będzie musiał dźwigać :( :-(

Gość tak obiektywnie
są jakie są- i każdemu guzik do tego. mają kasę, więc ja wydają na extra ciuchy. a cóż w tym dziwnego? każda z was chciałaby tak się polansowac, zwłaszcza ze ciuchy noszą cholernie drogie. a czy chude czy grube to nie ma znaczenia, ale znaczenie ma to ze to one mają kupę szmalu nie wy . i to najbardziej szczypie w oczka .

Gość ahahhahhhhhhaaa
do tanca z gwiazdami? a ona niby kim jest? gwiazda? ahahaahaha

Gość mariner
Dla mnie kaszaloty i to obrzydliwe ! bo starajace sie wyeksponowac drogimi ciuchami to co powinny ukryc.Sa to grube i oblesne kobiety ktore sa na dodatek puste i pretensjonalne co eksponuja drogimi i markowymi ciuchami Bedac "puszystym" nalezy raczej tuszowac nadwage a nie ja podkreslac kolorowymi strojami.Bez gustu i nowobogackie.! Wylazi to w kazdym calu ze maj kase ! i nie ukrywaja tego. Antyteza tego co nazywamy elegancja. Elegancja to subtelnosc w kazdym calu a tu widac tylko pieniadze!

Gość wewettwe
podoba mi się, że mają kompletnie w dupie to, że mają nadwagę - są dumne z siebie, nie dały się zjeść modzie dyktowanej przez gejów, nie odchudzają się, mają gdzieś nawet to co wy tu, biedne Polaczki piszecie

Gość mariner
Dla mnie kaszaloty i to obrzydliwe ! bo starajace sie wyeksponowac drogimi ciuchami to co powinny ukryc.Sa to grube i oblesne kobiety ktore sa na dodatek puste i pretensjonalne co eksponuja drogimi i markowymi ciuchami Bedac "puszystym" nalezy raczej tuszowac nadwage a nie ja podkreslac kolorowymi strojami.Bez gustu i nowobogackie.! Wylazi to w kazdym calu ze maj kase ! i nie ukrywaja tego. Antyteza tego co nazywamy elegancja. Elegancja to subtelnosc w kazdym calu a tu widac tylko pieniadze!

Gość mariner

Gość czy-kiedyś-zapomnę
Ja wszystkim wspułczuje gdy taka grubaśna świnka wyjdzie z toalety ,to śmierdzi do nastepnego dnia.

Gość mariner
sorry za naprodukcje postow ale lacze przycielo i sie na kilka minut WRACAJAC DO TOPIKU to mysle ze obnoszenie sie kasa jest zaprzeczeniem dobrego smaku.Kobieta powinna byc atrakcyjna a nie wabic pieniedzmi. WIDAC ZE PANIE SA PRETENSJONALNE I Z TUPETEM OBNOSZA SIE bogactwem .Mozna i tak ale kazdy kto patrzy na nie widzi po prostu kaszaloty a le gdyby zrzycily ze 20 kg to kto wie? czy nie budzilyby apetytow meskich :)

Gość czy-kiedyś-zapomnę
To wszystko że ludzie zajadają sie fasfudami z Macdonalda itp.sztuczne żarcie które jest nafaszerowane antybiotykami i wszystkim z seri E - ,nic sie nie da zatuszować ludzie chorują na nowotwory .

Gość muoda grycanka(wulgarna)
możecie mnie w doopę tzmoknąć bidoki:classic_cool:

Gość jaszczurka zwana zwinką
O kurczę. Od dziś nie jadam lodów. Panie robią antyreklamę marce bardzo smacznych acz mocno niedietetycznych lodów 🖐️

Gość Komputer komputer
muoda grycanka(wulgarna) -W dupe nikt cie nie bedzie cmokał bo by zajeło cały dzień taką slonine całować, a przecież jak mieżyś cmetrem to sama wiesz jaka jest twoja średnica ,a o sexsie to zapomnij,jakiego długiego h......... by trzeba mieć by cie siegnąć. a ty byś musiała sie 24 godziny w beczce moczyć byś nie śmierdziała

Gość muoda grycanka(wulgarna)
@komputer komputer--- :classic_cool:

Gość krnąbrny kabanos
Ej... i tak znajdą mężów. Przecież na kasę będą lecieć, ustawiać się w kolejce do cmokania spoconych, sadlastych, osłodzonych grubą mamoną pośladków :P

Gość jajjajajajjaa
zawsze myslalam ze nazwa lodów brzmi "Grykan" a skoro to od nazwiska to znaczy ze czyta sie "Grycan'?