Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sotkrotka2324

jestem w ciazy ?

Polecane posty

Gość sotkrotka2324

Jakoś 3 tygodnie temu współżyłam z moim chłopakiem pierwszy raz. Wyszło to spontanicznie, nie mieliśmy zabezpieczenia, zresztą "włożył Go " z 5 razy , nie miał wytrysku, bo na całe szczęście się opamiętaliśmy w ostatniej chwili.. miałam dni niepłodne. Ale od tygodnia ciągle boli mnie brzuch, jest mi niedobrze, mam mdłości.. Mam wzdęty brzuch, twardy jak piłka od kilku dni ;( Może jestem głupia ale sama nie wiem już . Mam dopiero niecałe 17 lat i okropnie się boję;/ jest taka mozliwosc ze jestem?? ;(

Gość sotkrotka2324
chodzi mi o to czy przez krótki stosunek przerywany mozna zajsc w ciązę i czy jest tu ktos taki kto "wpadł " przez takie cos? to dla mnie wazne :(

Gość dołączę się
spróbuj się uspokoic. ja mialam taką sytuację i wszystko ok, miesiaczka przyszła. nie martwilabym się na twoim miejscu. pij sobie jakas melise na uspokojenie. nerwy opozniają miesiączke. bedzie dobrze

Gość Jakby to zrobić
Dziecko(bo jeszcze nim jesteś) nie bierz się za coś o czym nie masz zielonego pojęcia!!Wiesz co to cykl miesiączkowy?W którym dniu cyklu byłaś?Kiedy masz mieć miesiączkę?W której fazie cyklu uprawialiście ''sex''?Przez takie coś w ciążę się nie zachodzi.To nie jest tak,że włoży i już jest się w ciąży!!

jak dla mnie, to nie jesteś :) mdłości mogą wziąć się z stresu, więc się nie przejmuj :) jeśli jednak wciąż nie jesteś pewna leć po test ciążowy, lub jak się wstydzisz, wyślij po niego starszą siostrę czy koleżankę:)

Gość sotkrotka2324
Mam nadzieję, że wszystko będzie Dobrze, to był mój jednorazowy błąd , zawsze myślę i kieruje się rozumem , a wtedy nie wiem co mi było.. Jestem dopiero taka młoda :(

Gość kotka_na_goracym
to se kurwo bądź

Gość sotkrotka2324
proszę mnie tak nie nazywać.. Dziękuję inteligentnym ludziom z góry za odpowiedź.