Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony Facet !

Kobiety ! czego od nas chcecie ? my nigdy nie sprostamy Waszym wymaganiom !

Polecane posty

Gość Zagubiony Facet !

mamy dużo zarabiać a do tego wyglądać nienagannie jak jakieś keny. No i depilować się musimy. Do czego to doszło????? Chcecie faceta czy koleżankę???

Gość jestem ciekawa czy choc jedna
kuźwa wymieniłeś 3 rzeczy! a teraz napisz ile wy od nas oczekujecie, moze coś ci się przejasni w głowie? :-O

Gość Zagubiony Facet !
bo ja już nie nadążam muszę: duzo zarabiać dla Was depilować się ładnie pachnieć mieć stylowe ciuchy nie pić i nie palic dbać o ciało itp.

Gość już daję Ci odpowiedź...
zarabiac - chyba nie trzeba tego komentować, od dawna dawien facet był głową rodziny ładnie wyglądać - tego samego wymagacie od nas, My jesteśmy wizytówką Waszą i odwrotnie - Wy naszą pachnieć - ciekawe która kobieta zniesie smród od faceta, nie liczcie wtedy, że kobieta bedzie się kochać ze spoconym facetem. to nie są jakieś wygórowane wymagania

prawo jazdy mają dziś prawie wszyscy, nie jest to wybitne osiagnięcie :P

Gość Zagubiony Facet !
łomu o własnym mieszkaniu, prawku i aucie to ja już nawet nie wspomnę . . . ja już normalnie nie wyrabiam z tym wszystkim

bo jesteście cioty :-O ja jestem kobietą, mam 29 lat a już mam i prawko i samochód i swoje mieszkanko (kredyt tylko 20 tyś.) więc weźcie mi tu nie pierniczcie, bo jak ktoś jest łamagą to nią zostanie i zamaist wziąć się do roboty to wolicie ględzić na kafe i użalac się na kobiety :-O

no ale to tzreba pracować po 12 h dziennie, takze w soboty itp. ale się nei hcce prawda? o ile przyjemniej siedzieć i narzekać na kafe! :-O

cóż, kobiety dziś sa bardziej zaradne od facetów ;)

jestem ciekawa czy choc jedna bo jesteście cioty ja jestem kobietą, mam 29 lat a już mam i prawko i samochód i swoje mieszkanko (kredyt tylko 20 tyś.) więc weźcie mi tu nie pierniczcie, bo jak ktoś jest łamagą to nią zostanie i zamaist wziąć się do roboty to wolicie ględzić na kafe i użalac się na kobiety 20tys czy 200tys ?

20

Gość nie nie nie riguerhtuer
depilowac to nie... bez przesady. macie po prostu czytać nam w myślach

Gość Zielonooka23l
zarabiać - z tym dziś faceci mają największy problem

miasto 80tyś.mieszkańców, ale co to ma do rzeczy? jak nei ma pracy na wsi, a nie ma! to się jedzie żyć i mieszkać tam, gdzie praca jest. ja wyjechałam sama, samiutka ze swoich rodzinnych stron, bez żadnych układów czy znajomości, tylko swoją ciężką pracą mam to , co mam i jestem z siebie dumna

Gość pan tłumacz
"tylko swoją ciężką pracą mam to , co mam i jestem z siebie dumna" tłumaczenie na polski : poderwałam bogatego faceta który mi wszystko zasponsorował

Gość do jestem ciekawa
rozumiem Cie, tez mam podobnie kazdy biadoli i narzeka ja wzielam doope w troki i ciezka harówa doszłam do tego, co mam, a pochodze z biednej rodziny najlatwiej narzekać

Gość geteis
bo dzisiejsi faceci (zwłaszcza polacy) to cioty i nic więcej. Trzeba szukać normalnych chłopów za granicą, bo tu same buraki rosną.

Gość z_ uśmiechem
Zgadzam się.Faceci po 8 godz pracy są zmęczeni.Kobiety potrafią 20 godz pracować i nie marudzą.

pan tłumacz :-O weź zmień swoje stereotypowe myślenie ograniczony człowieku :-O jestem sama od śmierci mojego partnera czyli 6 lat i nigdy nic od nikog nie dostałam za darmo

Gość ewwwwwa222
ale o czym wy mowicie, o jakich samochodach i mieszkaniach. Autor przezywa ze musi się myć, uzywac dezodorantu i chodzic w czystych ubraniach bo tym wspołczesnym kobieto poprzewracało się w głowach

ewwwa w sumie racja :-D

Gość dsda
Kilka slow o wymaganiach kobiet wzgledem mezczyzn: Prawdziwy Mężczyzna jest przede wszystkim bardzo dokładnie ogolony. I nosi dwudniowy zarost. Oczy ma jasne, przejrzyste, uczciwe, najlepiej czarne. Włosy? Długie gęste kręcone, dokładnie przystrzyżone, blond o zdecydowanej kasztanowej barwie, z lekką łysiną. Jest niezbyt wysoki, dwa metry. Szczupły, wysportowany, z brzuchem. Totalny luzak w garniturze. Wydepilowany niczym małpa. W łóżku delikatny jak bestia. Wrażliwiec, poeta ze słabością do boksu. Szarmancki. W podróży ma nam taszczyć bagaże. Ale niezbyt ochoczo, bo jeszcze wyjdzie, że złodziej. Powinien się serdecznie uśmiechać, półgębkiem, najlepiej wcale. Sprawiać wrażenie miłego, stonowanego, odpowiedzialnego postrzeleńca. Świetnie, gdyby był lekarzem. Rolnikiem. Artystą. Księgowym. I żeby miał psa. Rybki. Kota. Świnkę morską. Niech to będzie miłośnik przyrody, rajdowy kierowca. Milczący orator. Egoista filantrop. Nonszalancki dżentelmen. Chodzi o to, żeby nas po rękach całował, w drzwiach przepuszczał i rachunki płacił. I nie puszył się tym męskim szowinizmem, z cmokaniem w dłoń nie wyskakiwał, broń Boże. I nie traktował nas jak gąski, blondynki nieporadne, co ich niby nie stać na zapłacenie rachunku. Żeby czasem wykrzesał komplement. O nie, jeden nie wystarczy! Niech nas komplementami od świtu do nocy obsypuje, niech nas księżniczkami nazywa. Tylko niech się tak nie gapi jak zachwycone cielę, w końcu nie jesteśmy księżniczkami. Nie te czasy. Ma być wierny. I żeby baby za nim szalały. I żeby był zazdrosny jak talib. Niech się jednak nie wtrąca w nasze sprawy, bo i tak ich nie zrozumie. Choć, oczywiście, jest cudownie wyrozumiały. Jaki jeszcze jest Prawdziwy Mężczyzna? Świetnie gotuje, uwielbia dzieci, niemal karmi je piersią. Bynajmniej nie jest zniewieściały. Przystojny jak diabeł, cierpliwy jak anioł, mądry jak Bóg. A co najważniejsze: PRAWDZIWY. Prawda, że nic prostszego?

kilka słów prawdy i nagle nasi wspaniali mężczyźni ucichli :-P tylko na tyle was stać, zeby podkulić ogon i zamilknąć :-O

ja na przykład jak czytam "mądrości" takich pustaków jak ty to mi ręce opadają. im więcej z was się tu mądruje tym częściej myślę sobie: "dzięki ci dobry boże żeś mnie ochronił przez obcowaniem z tymi idiotkami."

Gość dsqasas
jestem ciekawa czy choc jedna Jakie prawdy, niby co jest ta prawda?