Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaada

Co o tym myśleć. Ciąża? nie ciąża???

Polecane posty

Gość kaskaada

W sobotę zrobiłam test ciążowy i wyszły 2 kreski ,w niedziele dostałam lekkiego krwawienia dzisiaj poszłam do ginekologa zbadał mnie ginekologicznie i stwierdził że nie jestem w ciąży i czasem tak bywa że test wychodzi pozytywnie a dostaje się okresu. Badania usg nie chciał mi zrobić bo twierdził że na pewno nie jest to ciąża i nie ma potrzeby nic z tym robić. Iść do innego ginekologa czy mu wierzyć???

Gość To był bardzo widoczny
pozytywny test?Bo testy są nieraz wadliwe i to też musisz wziąć pod uwagę skoro lekarz cię badał

Gość fhdtrhyryxjr
test prędzej nie pokaże ciąży a będziesz w ciąży niż na odwrót plamienia czasem występują w terminie spodziewanej miesiączki poczekaj trochę zrób kolejny test i udaj się do innego ginekologa dbaj o siebie nie pij i nie bierz leków dmuchaj na zimne

Gość fhdtrhyryxjr
Beatka a co Ciebie obchodzi z kim i w jakich okolicznościach autorka zaszła w ciążę zadała pytanie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to wypierdalaj z forum

Gość To był bardzo widoczny
Co ty gadasz?Mi już 3 razy wyszedł pozytywny bez ciąży.Jakby ostatni okazał się prawdą to teraz bym rodziła

Gość kaskaada
Hehehe męża już mam I nawet jedno dziecko:) Okres mi się spóźniał i dlatego zrobiłam test. teraz nadal krwawię tak samo jak przy okresie.

Gość kaskaada
MISIACZEK:)) czyli?? Możesz wyjaśnić???