Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka;)

zespół konkret

Polecane posty

Gość paranoja i tyle
ty tak jesteś z poza muzyki jak ja jestem papieżem, normalny człowiek nie ma pojęcia czy to z miksera czy z głośników czy jeszcze nie wiadomo z czego, sam się obnażasz bo może lubisz, jedyną rację jaką mogę ci przyznać to faktycznie ten zespół mieści się w tych 80% i nie robią niczego gorzej niż inni

Gość jakiśtam
chyba poruszyły ich te dziwne komentarze bo na stronie zaczęły pojawiać się jakieś nowe nagrania i to w całkiem niezłej jakości ale na studio nadal mi to nie wygląda http://www.zespolkonkret.pl/demo_audio.html

Gość Lindo
eee tam Linda nie jest taka mloda :)

Posłuchałam jednej piosenki. "Okruchy wspomnień". Nie dość, że dykcja pani wokalistki tragiczna, to dynamika głosu usypiająca a wykonanie - typowo oazowe, z przecudnym początkowym jodłowanio-najeżdzaniem na dźwięk :D Nie byłam w stanie słuchać dłużej. Zespół oceniam na -3. Mimo wszystko będą mieć wzięcie. A wiecie czemu? A temu, że ludzie są głusi i jest im tak naprawdę wszystko jedno :)

Nie wytrzymałam i posłuchałam jeszcze "Kormoranów". Boże, co za fałsze!!!! Błagam, niech pan już nie śpiewa. I zmieńcie te podkłady - daaawno nie słyszałam tak tragicznego, klawiszowego saksofonu!

Gość ale paskudztwo :/
nie uwierze, ze ktos chce miec takie cus na weselu. przeciez to jest straszne!

Gość to się nazywa obrażanie ludzi
Stwierdzeniem że "ludzie są głupi" wydaję mi się że obrażasz niestety większość ludzi których może nie stać na wynajęcie np. Edyty Górniak na wesele poza tym "Tobie" nie musi się podobać i to nazywa się wolny i nie przymuszony wybór są tacy którzy jednak doceniają to jak ten zespół wykonuję swoją pracę na prawdę i skoro utrzymują się na rynku przez tak długi czas to jednak zaliczasz się do tej mniejszości ludzi którzy nie wiele potrafią oprócz kłapania gębą :)

Gość to się nazywa obrażanie ludzi
Przepraszam za błąd z tym że ludzie są głupi, jest napisane że są głusi ale faktycznie nie każdy musi mieć słuch muzyczny tak samo jak nie każdy musi być dobrym kierowcą rajdowym co nie zabrania mu jeździć samochodem

Gość damale nie scenka
Byliśmy na balu sylwestrowym w tym roku i było zajefajnie. Muzyka i śpiew i prowadzenie wszystko super. Wybieramy się teraz na bal karnawałowy 2 lutego przy tym samym zespole i mamy nadzieje że jeszcze nie jeden raz pobawimy się przy tej kapeli. Tak przy okazji nie lubię jakiś wyjących i jodłujących wokalistek z wibratorem w tyłku.

Uu, widzę, że zespół zaczyna się odgryzać :) Nie zmieni to faktu, że są/jesteście przeciętni. xxx "nie każdy musi być dobrym kierowcą rajdowym co nie zabrania mu jeździć samochodem" xxx Racja :) Dlatego ci, którzy śpiewać nie potrafią lub robią to wyjątkowo słabo, nie powinni się tym zajmować na szerszą skalę. To przecież takie proste... xxx Co do osóbki tuż nade mną, to gratuluję :) Niektórym wystarczy łubu-dubu :) Miłej zabawy :)

Gość damale nie scenka
Przynajmniej ja słyszałam i widziałam ich na żywo a ty oceniasz po jakimś tam nagraniu w internecie a to niestety nie wszystko może jakiś 1% całości. Tak czy siak jak widać należysz do osób którym nieco w głowach się poprzewracało i za jakieś 3tys zł na weselu chcieliby mieć najlepiej Budkę Suflera. Życzę powodzenia z takim tokiem myślenia.

"Przynajmniej ja słyszałam i widziałam ich na żywo " xxx Tak, to oczywiste :)\ Przecież z nimi śpiewasz. Chociaż, gdybyś faktycznie ich (i siebie słyszała), może inaczej byś do tego podeszła. Ale mimo wszystko szczerze wątpię :) xxx "Tak czy siak jak widać należysz do osób którym nieco w głowach się poprzewracało i za jakieś 3tys zł na weselu chcieliby mieć najlepiej Budkę Suflera. Życzę powodzenia z takim tokiem myślenia." xxx Niunia/Niuniek :) Biedactwo. Nie radzę ci niczego z góry zakładać, bo możesz się srodze przejechać na tej swojej pewności :) Gwoli wyjaśnienia: ja PISZĘ o weselach, więc takich, jak wy, słyszałam i widziałam baaardzo wiele. To jedno. Drugie: Trzy tysiące? Słońce :) Trzy tysiące można zapłacić wam i początkującym zespołom weselnym. A i tak byłoby to za dużo słuchając tych studyjnych nagrań, które ZAWSZE są lepsze, niż nagrania na żywo. Dobre zespoły zasługują na dobrą zapłatę za ciężką pracę, jaką jest granie na weselu. Trzecie: Na przyszłość życzę rozsądku, więcej pokory, znajomości branży i lepszych podkładów (te midi są strasznie niedopracowane). I trafiania w dźwięki. xxx Na marginesie: nie neguję waszego zaangażowania. Ja oceniam WYKONANIE. A to jest po prostu przeciętne.

Gość Zespole Konkret
Dzięki za ostrzeżenie :) Wiemy, kogo nie brać na nasze wesela :)

Gość Osoba damale nie scenka
To nawet nie kobieta a facet. I chyba pan wokalista z zespolu Konkret.

Gość Postronny
Aż miło popatrzeć jak koledzy z konkurencji trzęsą tyłkami ze strachu na dźwięk słów "Zespół Konkret". Nawet ślepy by zauważył że zespół ???? z siebie wychodzi żeby im zaszkodzić. Boicie się że wam klientów zabiorą? :) zacznijcie używać swoich imion, bo Konkret nie boi się odpowiadać na wasze komentarze z tego co widać. A tu jakaś damascenka, na logikę biorąc rozumiem że "dama z małej scenki" ha ha ha

Gość Postronny
damascenka, a "dama" to w sensie "dystyngowana kobieta" (na taką nie wyglądasz patrząc na twoje wpisy) czy ssak z rodziny jeleniowatych? Bo innych definicji na ciebie nie ma w internecie he he he

Och, widzę, że zespół Konkret się odezwał :) Po raz kolejny na pomarańczowo ;) Bardzo mi... ekhm, miło :) xxx Konkurencja? Nie, słonko :) Osoba, która pisze o weselach i zespołach weselnych. Między innymi, rzecz jasna. Posłuchajcie zespołu Nowy Folder (też się tu reklamują) - są od was o niebo lepsi, choć diabelnie sztuczni. Jednym z najlepszych zespołów tutaj jest Travelling Band (o ile pamiętam). xxx "czy ssak z rodziny jeleniowatych? Bo innych definicji na ciebie nie ma w internecie he he he" xxx Nie, słonko. To szabla. Najostrzejsza na świecie. Może zmień wersję internetu i naucz się z niego korzystać, to i właściwe definicje w nim znajdziesz :) (to oczywiście ironia). Poczekam na nowe nagrania :) Dzięki za poprawę humoru :) Powodzenia :)

Gość Postronny
Tak maleńka, damascenka - rodzaj szabli, szabla jest pochodną miecza, a kto mieczem wojuje od miecza ginie ;) szkoda mi ciebie, musisz mieć piekielne niskie mniemanie o sobie, widocznie ktoś na kim ci zależy daje ci odczuć że jesteś dla niego nikim, dlatego na tego typu forach ANONIMOWO poniżasz innych. dobry psycholog ci pomoże, nie ma się czego wstydzić. jesteś taka cięta i elokwentna, ale kultury nie masz za grosz, widzę że zespół Konkret nie boi się podpisać pod swoimi wypowiedziami. No ale nie każdy jest tak odważny jak Oni :) dzięki tobie posłuchałem demo tego zespołu, fajnie śpiewają. za rok się żenię, i na sto procent ich wynajmę, jeśli oczywiście będą mieli wolne ;P pozdrawiam i pisz dalej, może kiedyś uda ci się coś do gazety nawet napisać ha ha ha ha ha ha ha

Postronny :) Gratuluję wyboru i cieszę się, że wybierzecie ten zespół :) Przynajmniej zmniejszycie ryzyko. I wyświadczycie przysługę innym, normalnie słyszącym parom :) (oczywiście nie jesteś członkiem zespołu, oczywiście) :) Trzymaj się i powodzenia w przyszłości :) xxx Btw. poprawcie te midy, słuchać się nie da. I niech wasza wokalistka zadba o angielski - jest koszmarny. Przydałyby się też lekcje dykcji wam wszystkim.

"może kiedyś uda ci się coś do gazety nawet napisać ha ha ha ha ha ha ha" xxx Poznać głupiego po śmiechu jego :)

Gość Linda wokalistka zesp. Konkret
Damascenka - osoba z poważnymi zaburzeniami swojej osobowości, co widać po trudnościach w nawiązywaniu kontaktów w tzw. realu. Ucieka na wszelkiego rodzaju fora bo przynajmniej tam jest szansa, że ktoś ją doceni.To tylko niektóre z nich: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5327047 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5167436&start=30 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4985746&start=60 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5240636&start=0 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5244171 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5188846&start=90 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5393427 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5450949&start=0 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5223767&start=30 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5108112 Swoje wypowiedzi akcentuje różnego rodzaju szlaczkami, akapitami w obawie, że ktoś nie przeczyta całości. Moim zdaniem osoby, którym doradza powinny "włączyć czujność", tego typu zachowania jak jej bywają niebezpieczne. Na niektórych forach udaje, że jest w związku, na innych osobę wolną. Szkoda mi ciebie dziewczyno, musisz mieć ciężkie życie. A co do twojego zdania na temat mojej osoby, to mnie to nie interesuje. Śpiewam jak śpiewam, ludziom się podoba. Nie będę więc sugerować się zdaniem osoby, która żeby zwrócić na siebie uwagę prawi złośliwości na forach. Zacznij żyć normalnym życiem a nie komputerem.

Gość Gołowąs Wacek
Postronny co sam sobie będzies zgrał na weselu, które w doadtku miałes dawno temu? ;D Linda - atrakcyjna z ciebie laseczka, choć spiewasz średnio mówiąc delikatnie, a cały Konkret to poziom klasa przeciętna niższa, ale pewnie mają swoich fanów, z resztą ludzie są głusi, po pijaku zwłaszcza ;-)

"Pani" Lindo :) Jak widać, to pani ma problem ze sobą :) Żeby śledzić wpisy na forume i podniecać się każdym słowem... A fe :)

Gość Zespoly na wesele
Sorry, ale to jest brzydkie. Posłuchałam dwóch piosenek i nie chcę więcej.

Gość Postronny
Pani Lindo, ma Pani świętą rację. internetowa śliwka (damascenka) na forum Zespołu Konkret zachwyca się Zespołem Nowy Folder, a poczytajcie co pisze na ich temat na forum dotyczącym ich Zespołu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5473208 i sami oceńcie wiarygodność ocen tej osoby, oczywiście zaraz będzie komentarz że to ja jestem z zespołu, chciałbym ale no cóż, Bozia talentu nie dała :P nie ma co zwracać uwagi na kogoś kto wszystko wie i wypowiada się na byle temat choć się nie zna, byle tylko zabłysnąć. a skoro śliweczka taka mądra to może "poradzi" mi co robić gdy w aucie ciężko wchodzą biegi ha ha ha

"Na niektórych forach udaje, że jest w związku, na innych osobę wolną" xxx Proszę o linka, gdzie udaję osobę wolną :) Wstydziłaby się "pani" - taka stara, a tak łatwo daje się "pani" podpuścić... ;) xxx Wszyscy na Kafeterii wiedzą, że jestem suczą, Ameryki nie odkryliście :) Pani Lindo - wraz z przyjaciółmi, niechże pani już da spokój, zanim zacznie być nieprzyjemnie :) Nie odwracajcie uwagi, nie zmieni to przecież faktu, że jesteście bardzo kiepskim zespołem, z kiepskimi wokalistami, podpierającym się tragicznymi midami i niezłej jakości "empetrójkami". Naprawdę nie ma się o co spierać ani unosić pychą. I powtarzam, ja waszego zaangażowania nie neguję. Ja oceniam wykonanie :)

Gość krytykkk
Aż miło popatrzeć jak koledzy z konkurencji trzęsą tyłkami ze strachu na dźwięk słów "Zespół Konkret". Nawet ślepy by zauważył że zespół ???? z siebie wychodzi żeby im zaszkodzić. Boicie się że wam klientów zabiorą? zacznijcie używać swoich imion, bo Konkret nie boi się odpowiadać na wasze komentarze z tego co widać. A tu jakaś damascenka, na logikę biorąc rozumiem że "dama z małej scenki" ha ha ha Nikt nie trzęsie tyłkiem :-p Jesteś muzycznie mniej niz przeciętni. Z kązdego kluby czy restauracji dostalibyście potężnego kopa w dupsko,bo wasze 'dokonania" to jedno wielkie badziewie. Zero. I tyle w temacie.