Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345era

czy ktoś lubi Evanescence

Polecane posty

Gość 12345era

zawsze słuchalam innej muzyki , ale kiedyś dała mi koleżanka plytę do posłuchania, właśnie tej grupy i naprawdę mi się spodobało. Mam ich obie płyty ,ale muszę i tak słuchać " na słuchawkach " w domu , nikt tego nie toleruje. Może ktoś też ich słucha

Gość 12345era
może się ktoś znajdzie?

Czy to ten zespół co wykonuje piosenkę "My Immortal", jeśli tak to muszę stwierdzić że ta piosnka jest przepiękna, bardzo nostalgiczna i uczuciowa :)

Gość 12345era
nie jestem żadnąNoxelią i proszę bez obrażania dobra?

Ja też lubię, ale nie na tyle, żeby płytę sobie kupić. Żeby było jasne - nie ściągałem też z netu :)

Gość 12345era
tak my immortal jest tego zespołu, ale są też inne nostalgiczne np. lithium , ale większość to dość ostre dżwięki

Gość 12345era
a ja kupiłam i jestem zadowolona, mam obie, szkoda ,że nie nagrali nowej

Gość 12345era
Rhovannion - czemu wolisz pierwszą , mnie bardziej odpowiada ta druga. Może temu , że pierwszą ciągle słuchałam ,a 2 mam od niedawna:)

Gość 12345era
ja też:)

Gość 12345era
masz jakieś inne zespoly z podobnym brzmieniem ,to podaj nazwy bo ja w tych klimatach jestem trochę nowa

Mnóstwo jest. Ja raczej słucham muzyki z klasycznym, operowym wokalem, więc to nie do końca moja bajka.

Gość 12345era
Rhovannion no podaj , ja też lubię klasykę wogóle różnej muzyki słucham. no prooooooszę

Stary Nightwish na przykład. Therion, Leaves'Eyes, Within Temptation. Jest jeszcze milion innych kapel, takich jak Tristania czy Sirenia.

Gość 12345era
wielkie dzięki poszukam i posłucham bużka PaPA

Gość SheAndHerDarkness
Rhovannion---> !!!!!! Kocham wszystkie wymienione przez ciebie zespoly :D ale w sprawie WT,Nightwisha i Tristanii to slucham tylko "starych" wykoan,tzn WT sprzed ery unforgiving,inowych wokalistek.fajnie znalezc na kafe kogos z podobnym gustem :D

Gość SheAndHerDarkness
Rhovannion---> !!!!!! Kocham wszystkie wymienione przez ciebie zespoly :D ale w sprawie WT,Nightwisha i Tristanii to slucham tylko "starych" wykoan,tzn WT sprzed ery unforgiving,inowych wokalistek.fajnie znalezc na kafe kogos z podobnym gustem :D

SheAndHerDarkness - WT wielbię zawsze. Nowy NW mnie przekonał ostatnią płytą, a Tristanię bojkotuję ode odejścia Vibeke. Lubię Mariangelę ale nie mogę jej słuchać :)

Gość retana
To moze kojarzycie jedna piosenke. Byla jakies 6 - 7 lat temu na listach przebojow w radiach. Byc moze byla wspolnym dzielem Evanescence i Within Temptation.

Jeśli chodzi o WT, to ja uwielbiam słuchać: Within Temptation And The Metropole Orchestra Black Symphony :)