Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

boleczki

Polecane posty

Gość pan jan
nie karmic trola

piszcie co chcecie ale z drugiej strony medalu Jenny wlasnie udowodnila, ze same pisdy tu siedza. Najwiecej pomaranczy co ja wyzywaja i tyle maja do powiedzienia i wywlekaja jej prywatne zycie na wierzch. Co chwila jakies foty, info, siedza i szukaja po necie skladajac w calosc, dopisuja swoje wersje i rozpisuja wszedzie. A jak przyszlo co do czego to teraz nikt nie ma odwagi nawet przez glupi telefon jej tego powiedziec. I zaloze sie ze jakby ktoras z tych madrych osob ja spotkala na zywo to by leb spuscila na ziemie i ja ominela bez slowa. Bo mozna kogos nie lubic ale ta tyranka co tu idzie po Jenny non stop jest zalosna i wystawia opinie obrazajacym, do ktorej Jenny sie nie umywa swoim zachowaniem.

Gość cól
Proszek dlaczego nikasz odpowiedzi a pytania? co padlino?

Może to ty zadzwoń do kafeterii? Damy na głośnomówiący i wszyscy będą słyszeć....Tu masz telefon....022 739-13-26. Z pewnością ktoś odbierze i możesz ubliżać do woli... ps. numer wbijamy w google:D:D:D:D:D:D:D:D

no czytam, pisalam nawet z nia pare razy i co? To tylko internet tu mozna byc kazdym wiec tym bardziej nie zamierzam sie wypowiadac na temat jej osoby w swiecie rzeczywistym. WIem, ze kiedys sie zle zachowala jak wyzywala ludzi od biedakow itp. o czym juz nie raz wspomnialam, ze moim zdaniem to zachowanie bylo dnem ale nie bede sie powtarzac milion razy tylko po to by takie pomarancze jak ty tez to przeczytaly. Nie oceniam tez osoby po tym co mowila 5 lat temu bo w zyciu wiele sie zmienia i tak samo poglady i zachowania. WSzyscy robimy bledy.

Mychol to coś z roku na rok ma gorzej nasrane w bani i w pełni zasłużyła by dostać to co dostała, jedynie żal mi jej rodziny, szczególnie dziecka, mieć taka matkę..... :(

ja sie tam nie chce z nikim klocic..ale pamietam jak Jenny wyzywala ludzi od biedakow (i to bylo najlagodniejsze ze słów jakich ona uzywala..).fakt dlugo mnie tu nie bylo..ale rozniez zostalam przez nia obrazona... takze Mychol...

piszecie ze jest nienormalna ale sami ja przesladujecie i tak bardzo przezywacie na moje to tez nie jest normalne... kieruje to do tych osob co jej szukaja w necie, co zbieraja info i sie tym jaraja.

Gość ghjrjhoiersuye
Locha nie pierdol jenny dostała po pysku i jest znienawidzona bo ona PIERWSZA zaczeła obrażać, wiec nie pierdol teraz :o

jenn sama siebie namierza itd. to ona robi te tematy, mysle, ze wiekszosc... ten telefon z dupy wytrzasnela. tylko szum robi wokol siebie, tak jak ta 2 psychopatka noxelia. te dane jej i tel, i adre to wszytsko sama wymysla, a wy glupcy w to wierzycie. z taka uroda jaka ma musi miec wyjatkowo nieudanego meza. za darmo bym jej nie wzial na sprzataczke a co dopiero do lozka fuj.

Gość Dealer_słów.
jennifer8787*** Witaj, wiesz czego Ci nie zazdroszczę? Twojej GŁUPOTY. Zastanów się czasem dwa razy nim coś napiszesz. Wszyscy inny się wypowiadający: Jak wyżej. Nie macie prawa nikogo obrażać. Żałosne dowartościowanie swojej osoby. To tyle. Narka.

tak, tak ja to rozumiem i wtedy tez uwazalam, ze jest zalosna z tym swoim pisaniem i wyzywaniem bo kazdy czlowiek ma taka sama wartosc. Z Tym, ze ona przepraszala juz za to nie raz, nie dwa i sama przyznala, ze zle zrobila. Chciala sie poczuc lepsza kosztem niewinnych ludzi i przez to sobie przeyebala u wszystkich no ale ile mozna? I jak napisalam - mozna kogos nie lubic, mozna wyrazic swoje zdanie, ze cos robi zle, czy cokolwiek ale to co niektorzy robia to juz nawet nie jest znizanie sie do poziomu jej wypowiedzi o biedakach, to jest znacznie gorsze.

Uroda jak uroda, ale priorytety? 1 miejsce: pieniądze 2 miejsce: kosmetyki 3 miejsce: dom, łazienka, płytki Poza podium dający kasę wół roboczy i na końcu jak jej tam było?....Jakaś córka?:O No i bezkonkurencyjna jedyna ocalała szara komórka:D:D:D:D

Gość arwwwwwwwwwwwwae
**Mychol -przepraszała a póżniej znowu było to samo

Gość dajcie mi ten
dajcie mi ten numer to zadzwonie i zobaczymy kto jest piz da

nie widzialam. Tylko, ze jeszcze jest jedna wazna rzecz - malo kto tutaj odroznial jej liczne podszywy piszace o bogactwie, biedakach itp. duzo osob sie nabieralo, ze to ona. ale nie chce nikogo bronic, usprawiedliwiac itp. nie moja sprawa w sumie. Tylko chcecie to sobie w sumie wyzywajcie ludzi ile wlezie jak wam to pomaga na czache - ale nie mieszajcie w to jej zycia prywatnego, nie zapominajcie, ze ma corke...

Gość dr hałsa
ona juz poszla spac, nie drecz jej :P

jenn nie ma kasy i ani urody. obdarte dzwi, szalu nie ma. po prostu robi dobra mine, do zlej gry. jej maz to pewnie tez porazka. starszy na bank, co noc musi mu dawac z obowiazku. ot takie zycie typowej poslkiej wiesniary. i nie piscie o tych prawikach co sie nia zachwycaja. oni sa jak czarni nawet 100 kg baby by zruchali za darmo.

Gość dajcie mi ten
dajcie numer zobaczymy skoor tak chce zeby zadzwonic mycha a ona mysli o corce piszac takie rzeczy

CarrieBradshaw-Preston - sama to wyciaga. przeciez to ona zaklada te tematy. ty tez masz cos z deklem bo zawsze tu cie widze.

Gość kysstian
prezys twardzielu ,zadzwoń do niej i jej to powiedz