Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dejotka

Mieszkanie- stare tynki, meble, podłoga, piece.

Polecane posty

:) W sumie, bardzo fascynuje mnie tamto mieszkanie, cieszy mnie:) Przeraża ilość rzeczy do zrobienia, no ale...:) Nie ma nic za darmo, jak ktos napisał, nie chciałabym gotowego..wolę napracowac się nad swoim i cieszyć z efektu:) Kredytu nie wezmę, jak już to na samochód:) Ponieważ nie jestem zwolenniczką zadłużania się na remonty... Lepiej powoli, a za swoje pieniądze.. Warte sporo, bo to złożona nieruchomość, aczkolwiek odpada:)

Zdaję sobie sprawę, że bardzo wiele osób marzy nawet o takim starym mieszkanku, byleby własnym:) Dlatego doceniam i wyremontuję to co mam:)

Gość jak twoje to bierz
Dejotka - ja kibicuję , zyskasz spokój: nawet do zarabiania pieniędzy na remont,spokój to jest rzecz bezcenna,a mieszkanko - zrobisz swoje gniazdko.Przytulne , spokojne :)

Już zaczęłam :) Najważniejsze według mnie, aby zaakceptować stare podłogi (bo są w bardzo dobrym stanie), na ściany położyć gładzie.. Nie robić za dużo..Bo za wymianą podłóg czy tynków poleciałby generalny remont:( A nie o to chodzi... jak się nie ma kasy:) Zrobię tylko to, co najpotrzebniejsze...:)

Gość jak twoje to bierz
jak skończysz daj znać , a jak coś potrzebujesz w sensie porady to pisz śmiało

Gość manuelka12345
Słuchaj...ja wyprowadziłam się z domu....do wynajętej rudery...wszystkie oszczędności wydałam...na opłacenie odstępnego za pół roku....ale jaka ja byłam szczęśliwa...że mogłam spokojnie wrócić z pracy..usiąść...spokojnie, bez krzyków zjeść obiad...napić się kawy...obejrzeć to na co mam ochotę.... Dla mnie święty spokój był dużo ważniejszy....życie mamy jedno więc nie będę go sobie marnowała na wieczne nerwy - przez najbliższych:(((

Jasne, dam znać:) Tak, spokój jest najważniejszy :) Nieoceniony:) Miałaś i na kaucję, i czynsz i remont?:) Porządnie sie przygotowałaś :) Ja niestety nie a tak dobrze:(

Gość Polana23
Jak stare meble - to tu wymienisz na nowe i do tego tanio www.hitmeble.pl

Dodatnie temperatury, na horyzoncie wiosna. mozna zaczynac remonty:)) postanowilam w kuchni zdjac farbe i wycyklinowac, natomiast w pokoju pomalowac obrzydliwa farbe olejna, sliczna bielusienka farba. Okna na wiosne wyremontuje, zbieram na wymiane instalacji wodno-kan. oraz piec c.o do jesieni musze te dwie rzeczy koniecznie zrobic! a jak tam Wasze remonty niskobudzetowe bez kredytu? chociaz kazde relacje mnie zainteresuja:)

Gość margomargo
dejotka zawsze jest możliwość potrzeba tylko trochę kreatywności, tanim kosztem można stworzyć naprawdę ciekawe wnętrza. Musisz mieć tylko ciekawy pomysł. Bardzo ważne są kolory, to one nadają klimat w mieszkaniu. Obejrzyj sobie jak małym nakładem pieniędzy można "odświeżyć" ściany- www.weekendowemalowanie.pl