Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaakryzysowa

pomozcie dziewczyny nie wiem co robic anty i chyba cykl mi padl

Polecane posty

chyba mi sie cos rozregulowalo.... biore je juz dosc dlugo i nigdy adnych problemow...ostatnio bylam na wakacjach w egipcie i mialam tam dostac okres wiec wzielam kilka tabletek na przesuniecie, ok okres dostalam normalnie i bralam znow, nie ukrywam ze nie zapisalam dnia w ktorym cholera ja wzielam, od wczoraj mam plamienia, wczoraj wzielam ostatnia a dzis normalnuy okres nie wiem co robic :( dzis juz nie wezme zrobie 7 dni przerwy czy tak moge?? cholera zawalilam sprawe

do tego mialam powazne problemy rodzinne i zapomnialam sobie pisac tego wszystkiego

Gość kasinka...
kilka pigulek na przesuniecie..? Nie rozumiem. Mozna szybciej zrobic przerwe (np.jedna, czy dwie ostatnie z blistra pomijajac), albo przerwy nie robic w ogole, tylko zaczac kolejne opakowanie... ale wziac kilka z kolejnego opakowania i...przestac..??? Nie radze, chyba ze po takim odstawieniu poczekasz na naturalna miesiaczke (a nie krwawienie z odstawienia) i dopiero wtedy zaczniesz kolejne opakowanie. A do tego czasu bedziesz sie zabezpieczac prezerwatywa. Natomiast samo plamienie przy pominieciu 7-dniowej przerwy jak najbardziej moze sie zdarzyc i nie jest niczym groznym. Zajrzyj do ulotki.

pytalam na forum i pytalam tez lekarza, mozna tak zrobic.... poprostu zamiast 21 wziac np 23 i normalna przerwa...