Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edjdmvk

WSTYD, wydało się podszywanie!!!

Polecane posty

Gość edjdmvk

a chyba raczej wyda bo pewnosci nie mam powiedzcie cos bo ze wstydu się spalę. Pisałam z kims z innego gg podajac sie za osobe nieistniejącą , takie rzeczy jak ja pisalam do tej osoby i ona do mnie to wstyd ogromny, w oczy bym nie spojrzala i dzisiaj przypadkiem znajomy cos dodał na moja tablice, mam nadzieje ze nie widziala ale watpie... co teraz, jak sie zachowywac?znamy sie tylko z widzenia

Gość chora na glowwe
to na gg jest jakas tablica?

Gość edjdmvk
na face, ruszcie glowa:/ ale tam wkleil cos zwiazanego z nasza rozmową!

Gość mkdsjfiwl
zawsze jest opcja, ze ktos sie dowie takich rzeczy, moze nie wylogowalas kiedys i ktos wszedl na konto, moze ktos zna sie na tych sprawach i ci sie wlamal, moze ktos poznal ciebie po stylu pisania, moze ktos skumal jakos. a moze jestes przewrazliwiona i tylko ci sie wydaje, ze na tej tablicy byl odnosnik do twojego falszywego konta. niestety trzeba czekac na rozwoj sytuacji, albo zapytac ta osobe o co jej chodzi.

Gość edjdmvk
powiem wprost trudno jak ktos mnie namierzy tutaj to i tak jestem przegrana tak czy inaczej powiedzialam o pewnej nietypowej sprawie no i droczylam sie z ta osoba i o tym wiedzial tzn o tym przedrzeznianiu bo z nim to bylo tyle ze opowiedzialam to jej tak bezosobowo ale nie ma szansy zeby ktos inny cos takiego wymyslil..taki szczegół! i on to wstawil nieswiadomie a ja przez kilka godzin tego nie widzialam a ona byla na face w tym czasie;/co teraz?? wstyd mi jak nie wiem