Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lepikdrzewny1

jaki kolor x-landera

Polecane posty

Gość Lepikdrzewny1

upatrzylam fajna cene i nawet spory wybor kolorow bedzie u nas dziewczynka i od razu mowie, ze ten kolor czerwony jest koszmarny wiec go nie chcemy zastanawiamy sie nad: rocky desert forest najbardziej podoba sie nam desert, czy taki kolor bedzie dobry dla dziewczynki? http://allegro.pl/nokaut-x-lander-xa-2011-2010-gondola-dealer-i2035273496. html

Gość Lepikdrzewny1
up

Gość fioletowy, seledynowy, albo
czarny

Desert bardzo ładny stonowany i oczywiście pasuje i dla dziewczynki i chłopca ,forest całkowicie mi się nie podoba x landerów jeździ sporo a w takim kolorze chyba najwięcej ,jeszcze ładny jest kolor amethyst ale widzę że pod uwagę go nie bierzesz.

Gość mamusiaolusi
ja mam 3 miesięczną córeczkę i x-landera w kolorze desert

Gość PoznaniaraPyrara
Tylko ten pustynny kolor. Swoja droga dobrze, ze sie wstrzymalam z zakupem wozeczka do ostatniej chwili bo widze, ze ceny x-landera z 2011 leca bardzo w dol :) Takze kupuje kolor pustynny :)

Gość kjhgfdertyuiokjhg
jest sliczny tylko strasznie jasny bedzie sie brudzil niemilosiernie.... mnie by szlag pewnie trafil.

Gość xxxlander
mi sie podoba rocky:) Kupuję gondolę w kolorze rocky, a spacerówkę w kolorze amethyst (praktyczniejsza). Widziałaś kolor desert na żywo? Jest ładny ale bardzo jasny, będziesz musiała go często czyścić, oglądałam w sklepie i już było mnóstwo odbitych palców klientów...:/