Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś zakochany w Patrycji

Opowieść prawiczka - bardzo mnie to boli ;(

Polecane posty

Gość do autora i do !offerma
istnieje też możliwość że swoim sposobem bycia odpychałeś te dziewczyne

"istnieje też możliwość że swoim sposobem bycia odpychałeś te dziewczyne" no z pewnością nie przyciągałem, z tym się zgadzam bez dyskusji :D

kobiety lubią jak facet jest wyperfumowany tobie pewnie nawet skropic sie perfumami nie chciało. i generalnie nie byłeś dla tej dziewczyny dość męski i stanowczy. traktowała cię jak kolegę z którym się razem wychowywała i bawiła w ogródkowym baseniku. na bank tobie się nie chciało poświęcić nawet 5 minut na przygotowania do tego spotkania, a to przecież świadczy o szacunku do niej. jak przyjdziesz brudny, zarośnięty i z brudnymi pazurami to żadna nie będzie chciała się z tobą przespać

prawda w o czy kole co ?? teraz faceci też muszą dbać o wygląd, to działa na kobiety

Gość podbijame topełe
bo to ciekawełe

Gość Do !offermy
po co podawałeś tej dziewczynie numer do tego faceta?? mogłeś zachować honor i dalej ja urabiać

Gość joljolholllll78
zapros inna

Gość lanca
czyli to potwierdza teorie wielu ze wiekszosc kobiet to dziwki

Gość i po co ci idioci
pisza takie prowokacje/tematy :O🖐️ nikogo już to nie obchodzi frajerzy

tak naprawdę to jestem typowym kafe frajerem ale lubię udawać mastaha podrywu i dawać rady prawiczkom bo sa głupi niż ja :classic_cool:

Gość gość
Szukam kogoś do sexu przz telefon. Nazywam się Renata, znajdziesz mnie na http://www.tele-amatorki.pl/ jestem samotna i przez to bardzo nieszczęśliwa ponieważ brakuje mi mężczyzny, który chociaż porozmawiałby ze mną o seksikie przez telefon, Moje jędrne cycuszki już czekają na to abyś je dotknął swoim języczkiem...

Gość gość
Może troche offtop ale jak nudzi się Wam seks z partnerką to warto spróbowac czegos innego. Nasz związek uratowały sex telefony. Zacząłem od profesjonalistek z http://boginiesexu.pl/ a one tak mnie wyuczyły, że teraz swoją żonę doprowadzam do orgazmu przez telefon. Mówie Wam fajna odmiana!

Gość gość
olej ją i bierz się za inne - wyciągaj wnioski,jak mądrze ktoś napisał gdy już ruszasz to ruszaj na całego - laski lubią być zdobywane,jak oleje to oleje. Wiem jedno laski lubią pewnych siebie kolesi - trochę z****ałeś z tym numerem,zachowałeś sie jak eunuch w haremie.