Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunia872

zaklecia i rytuały milosne

Polecane posty

Gość bunia872

witam wszystkim zna ktos moze jakies skuteczne zaklecia badz rytuały miłosne??? Pozdrawiam

Gość mikikun
chcesz isc do piekła za ten grzech przeciwko pierwszemu przykazaniu

Gość olka316
do nieba i tak juz nie trafie

Gość gość
Nie potrafiłem pogodzić się z rozstaniem, związek nie trwał długo bo 2 miesiące ale to mi w żaden sposób nie pomagało. Wcześniej byłem w związku, który trwał 3 lata i po rozstaniu czułem się dokładnie tak samo. I to jest właśnie mój problem, nie ważne czy będzie to trwać 2 tygodnie czy 2 lata, dla mnie to jest zawsze koniec świata, strasznie się przywiązuje i nie moge się pogodzić z myśla, że osoba dla mnie ważna ma się stać obca z dnia na dzień. Nie mogłem kolejny raz na to pozwolić, zamówiłem rytuał miłosny u rytualisty perun72@interia.pl i odzyskałem ukochaną.

Gość gość
17:24 - dlatego włożyłem sobie ogóra w d/u/p/ę i trzymałem go tam tydzień. rytuał podziałał. jestem szczęśliwy, moje du/p/sko też :P

Gość gość
Magia naprawdę istnieje, a uroki miłosne działają ale trzeba trafić na odpowiednią osobę. mnie udało się dzięki koleżance. Dostałam kontakt z polecenia. Nie byłam do końca przekonana ale ku mojej ogromnej uciesze chłopak wrócił i jest CAŁY MÓJ jestem taka szczęśliwa! Jeśli chcecie wiedzieć jak to u mnie dokładnie było to postaram się odpowiedzieć w wolnej chwili marzena.sikorka@o2.pl

Gość gość
Warto próbować magii, zwłaszcza tej dobrej, białej. U mnie pomógł rytuał ze strony magia-anielska.pl.