Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam, pomóżcie mi...

czy można "odznaczyć" siebie na cudzym koncie na facebooku?

Polecane posty

Moja znajoma, wrzuciła na facebooka zdjęcie na którym jestem i jeszcze mnie otagowała. Nie podoba mi się to bo koszmarnie tam wyszłam, w ogóle nie chcę mieć swoich zdjęć na facebooku , czy mogę jakoś siebie "odtagować"? Koleżanka twierdzi, że przesadzam i mam nie wydziwiać, a ja siebie tam NIE CHCĘ. Co mam zrobić???

Wydaje mi się że pod zdjęciem jej albo z boku zdjęcia masz taką opcję. Dodatkowo w ustawieniach prywatności możesz wyłączyć oznaczanie siebie na zdjęciach u kogoś :)

spróbuję poszukać, jak tak w ogóle można... mogła się zapytać czy wyrażam zgodę na to żeby moje zdjęcie było w internecie.

na pewno jest taka opcja. wejdź na jej konto i najedź myszką na swoje dane i powinna być opcja aby usunąć. na pewno się da, ale nie pamiętam jak to się robiło ;)

Z boku zdjęcia jest coś takiego: W Twojej Osi czasu Usuń Album:Zdjęcia, na których jesteś Udostępnione dla:Ustawienie niestandardowe Dodaj znacznik do zdjęciaDodaj informację o lokalizacjiZmień datę PobierzUstaw jako zdjęcie profiloweZgłoś / Usuń znacznik Wybierz zgłoś/usuń znacznik i zaznacz chcę usunąć znacznik

Zrobione, znalazłam. Dzięki. Mam to konto dopiero od tygodnia i już cholery szaleją. A wyraźnie ją prosiłam, żeby nie wrzucała nigdzie zdjęć na których jestem.