Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trans Atlantyk 123

Jak myślicie, Otylia Jędrzejczak pójdzie do piekła za zabicie brata?

Polecane posty

Gość Trans Atlantyk 123

mi sie wydaje, że diabeł już jej wykupił bilet w jedną strone do Piekła. Bezwzrotny

Gość d. sfl; slflfs
niby dlaczego? wypadek to byl a nie celowe

Ale to już totalne CHAMSTWO wiesz co człowieku walnij się w głowę cegłówką ! Rany ze takie parapety jeszcze istnieją !

Gość Trans Atlantyk 123
Za odebranie życia idzie sie do piekła. Nie ma od tego wyjątków.

Gość d. sfl; slflfs
nie jestes Bogiem wiec masz gowno do gadania w tej kwestii:) za gadanie pierdol tez idzie sie do piekla milej drogi

Gość Trans Atlantyk 123
Widze, że wszyscy bronią naszej olimpijki. Nie zrozumcie mnie źle, mi jest przykro, ze tak się stało. Ale ona już ociera sie w tym momencie o piekło, o szatana i dlatego nie mogłabym nawet jej dotknąć. Ma zapewnione miejsce w Piekle. Odebrała życie człowiekowi niewinnemu i własną duszą bedzie musiała za to zapłacić.

Gość d. sfl; slflfs
trans... predzej ty pojdziesz do piekla niech pierwszy rzuci kamien ten co jest bez winy---znasz to?

Gość Trans Atlantyk 123
Dobrze Ci radze d. sfl; slflfs - nie broń już Otyli. Wiem, że chcesz dobrze, ale jej sprawa jest już zamknięta. Na Sądzie Ostatecznym usłyszy wyrok, ale to będzie już tylko formalność. Pójdzie do piekła za zabicie własnego brata. Tobie radze nie bronić osoby, która ociera się o szatana. Ona jest już jedną nogą w Piekle, w Krainie Potępionych.

Gość d. sfl; slflfs
przeciez piekla nie ma;) w biblii slowa nie ma na ten temat czytales?

Gość Trans Atlantyk 123
Bo ja pod krzyżem skulony jak pies, innemu bogu oddaje dziś cześć. Czarny Pan istnieje.

Ona i tak musi z tym żyć do końca swojego życia, z tym ciężarem, to jest wystarczająca kara, niejeden człowiek by nie dał rady, takiej tragedii, jak już o tym pomyślałeś mogłeś sobie to darować naprawdę...

Gość Trans Atlantyk 123
Mi jest jej żal, ale zabiła człowieka. Nie ja, nie ty, tylko ona. I niestety po śmierci będzie musiała isć z Szatanem do Piekła.

Gość ta niejeden człowiek nie dałby
rady bo poszedł by do więzienia, do końca życia płacił odszkodowanie rodzinie i byłby potępiany przez innych, a ona biedna i każdy jej współczuje bo brata straciła. Może i wypadek ale z jej winy a nie naprawdę niechcący! Mój kuzyn miał wypadek na mieście z powodu przekroczenia prędkości, odsiedział 5 lat i płaci prawie 2tys miesięcznie odszkodowania rodzinie... wiadomo u niej odszkodowanie mijałoby się z celem ale sam wyrok to wyrok, a jej się upiekło

Gość Kolejna chora
umysłowo na kafe !Wyznawczyni niewiadomo kogo lub czego.Idź spać popaprancu.

Gość tak mi dopomóż 3546
Life is brutal. Jak sie odbiera życie człowiekowi, to zgadzam sie z autorem - PIEKŁO.

Gość polonistka z koziej wólki
No niestety, ale po pierwsze - owszem, to był wypadek ale spowodowany jej brawurą, bo dwukrotnie przekroczyła prędkość. Po drugie, pieprzenie o tym, że wystarczającą karą jest dla niej to, że zabiła brata jest bzdurą - każdy normalny szarak poszedłby za to do pudła i tyle. Sprawiedliwość psia mać.

Gość tak mi dopomóż 3546
Dokładnie, ona próbuje żyć normalnie i ja to rozumiem, ale sprawa nie jest zakończona. Gdyby nie ona jej brat żyłby jeszcze. To, że jest olimpijką może oszczędziło jej procesu za życia, ale po śmierci odpowie za to na sądzie ostatecznym.

Gość marcin oles 356464
Tak, nie jestem jakimś mściwym człowiekiem, ale jak już ktoś umiera to bez przesady. Niebo dla osoby, która przez swoją za szybką jazdę z własnej woli zabija brata? ;/ Sprawa swoją droga smutna

Gość amore pomidore 23456
tak, pójdzie do piekła. Amen

Gość patrycja olszewska23423
chciałabym żeby odpowiedziała za ten czyn za zycia i po śmierci. Tak mi dopomusz bóg

Gość Buonasserra
Do piekła to ty trafisz za prześladowanie tej dziewczyny !Masz coś do.niej osobiście ?

Gość nie wazne trzezwy czy pijany
w pl kazdy szaraczek idzie siedziec za smiertelny wypadek, a jej sie udalo bo sławna, to jest niesprawiedliwe

Gość natalia;;;;;;;;;
do piekła idzie się za odebranie sobie życia, ona nie zabiła go umyślnie i napewno nie ma dnia zeby nie zalowala swojego czynu a jesli ktoś załuje to Pan Bóg wybacza - ale tego to chyba tu nikt nie wie

Gość oddana sprawie 435
tak, ale zabija przez swoją durną, nieodpowiedzialną brawurową jazdę. To jej wina

Gość natalia;;;;;;;;;
to był wypadek, nie zabójstwo...

Gość Buonasserra
Czy Ptasiek n .zmienił nicka bo.wydaje mi.się ze tu go czytam .Jeśli tak to czesc!

Gość wąs saraceński
tak, wypadek spowodowany jej nieodpowiedzialną jazdą. Czego tu nie rozumiesz natalko?

Gość RA BUM cyk cyk
hmm wydaje mi sie to całkiem możliwe

Gość sytuacja agresywna 23423
puknij ty sie w leb autorze wątku