Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka_85

Nie będzie pierwszego tańca.

Polecane posty

Gość kaśka_85

Mój narzeczony miał poważną kontuzję kolana i nawet po operacji nie może forsować nogi jeżeli nie chce jeszcze być zmuszonym do chodzenia o lasce. Wiem, że na weselu goście będą czekać na "pierwszy taniec" młodych. Będzie to duże wesele i nie bardzo nam się uśmiecha informowanie takiej ilości ludzi o problemach zdrowotnych Pana Młodego. Macie jakieś pomysły jak to zorganizować aby miało to wszystko ręce i nogi i płynnie przeszło od powitania do zabawy?

Moi znajomi mieli taką samą sytuację co wy. Tylko Robert w ogóle nie chodził bo miał poważną operację 3 tygodnie przed ślubem. Zoorganizowali taki pokaz ze swoimi zdjęciami krótkimi filmikami itp. BYło to wyświetlane na slajdach. Naprawdę fajnie to wyglądało. Po filmiku zabawa się zaczeła

Gość kaśka_85
dobry pomysł z tym filmikiem. Myślałam, jeszcze że w razie co to mój narzeczony rozładuje atmosferę jakimś żartem na temat swojej kontuzji. W ogóle moja mam sceptycznie podchodziła do wesela bo bała się że mojemu będzie przykro, że wszyscy się bawią a on siedzi. Wolała, żeby był tylko obiad bez tańców no ale ja tam muszę się wyszaleć na swojej imprezie:)

Gość kaśka_85
mama*

musicie powiadomić jakoś gości. U nas nikt nie zatańczy póki młodzi nie zatańczą pierwszego tańca. Jedni o tym zapomnieli pojechali na zdjęcia i ludzie 3 h grzecznie czekali przy stołach. Wystarczy żeby zespól zaprosił ludzi na parkiet bez tłumaczenia.

Gość Twój narzeczony na krześle
a Ty tańczysz wokół niego. Krótko, żeby nie było to dla niego krępujące. Przypadki chodzą po ludziach, a Wasi goście to rodzina, a rodzina nie chciałaby, aby komuś stała się krzywda, zatem będą pełni zrozumienia dla tej sytuacji. Albo rzeczywiście jakiś zmontowany filmik o tym jak się poznaliście, ale też nie za długo i nie za dużo. Myślę jednak, że jak on by sobie siedział na krzesełku, a Ty wokół niego z minutę potańczyła, to wszyscy zapamietają, że jednak ten pierwszy taniec był, a Ty już jako żona zrozumiałaś, że na dobre i na złe, a nie tylko na dobre. Pozdrawiam i wszystkiego co dobre na nowej drodze życia!

Gość amelkaaaa
A my nie będziemy mieć tańca, bo oboje się krepujemy, mamy dwie lewe nogi, mimo kursu i tanczymy dopiero po kilku glebszych;(

ja też bym nie chciała pierwszego tańca, ale pewnie będzie... Zrobimy pewnie coś z jajem i tyle, ale najchętniej to bym tę szopkę sobie w ogóle darowała, bo oboje 2 lewe nogi :P

Gość xxmmaaxx
sorry za offtop -Gryzelinka-jaka diete stosujesz?:)

Zastanawia mnie dlaczego ludzie biorą ślub kościelny i robią wesele zwłaszcza takie duże. Nie chce odpowiedzi prostych i bezbarwnych typu, bo to miłość,wiara itd. Zapytam również Ciebie: Po co?