Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna małpa27

jaki kolor włosów modny?

Polecane posty

ja właśnie w niedziele zrobiłam sobie czerwone wpadające w bordo kolorek śliczny :) a robisz sama czy u fryzjera? bo jak u fryzjera to ci doradzą co do ciebie bedzie pasować :)

czerwień jeś świetna :) miałam na głowie już chyba wszystkie kolory, teraz wróciłam do brązu bo mimo że jestem naturalną blondynką :P w brązie mi najlepiej :)

byle nie palet :) l'oreal sa niezłe ale osobiście jak farbuje sama to zawsze joanną :) a jaki masz naturalny kolor? i czy masz jakieś siwe włosy?

ja tez używam syoss, kolor mrozona czekolada o ile dobrze pamiętam

Gość Taka jedna Ola :)
Mi się wydaje, że teraz rude w modzie :) Sama mam na tą chwilę na głowie z palette ciemny mahoń, ale nie odpowiada mi- bardziej brązowy niż rudy. Poczekam aż troszkę wypłucze się i coś jaśniejszego wrzucę. Możecie polecić jakiś fajny odcień z czerwieni??

Gość zileone konwalie
mam naturalne brązowe, ale taki mysi kolor. Zawsze farbowałam na brązy, wpadające w kasztan, w rudy, a ostatnio mam na głowie czerń hebanowa i wszyscy mówią że wyglądam rewelacyjnie, bo ten kolor wyostrzył cerę i wyglądam w nim świeżo i promiennie. Farba "schwarzkopfa" czy jak to się pisze- czerń hebanowa.

ja swego czasu jak farbowałam na rudo, to albo loreal albo palette, niestety palett jak wszyscy wiedzą BARDZO niszczy włosy, a w rezultacie ciężko pozbyć się tego koloru, ale cóż, jeśli chodzi o efekt odcienia rudego to najbardziej mi przypadł palette :)

Gość zileone konwalie
sorrki dziewuszki, ale czerwienie kojarzą mi się ze stara babą z mocną grubą kreską kredkową zamiast brwi :P ja raczej stawiałabym na mocne żywe rudości niż na czerwienie. Świetny rudy kolor ma Kasia Zielińska z Barw Szczęścia :)

Gość chrzcicielka?
ja używam syoss intensywną czerwień. odpowiada mi bo kolor ładny, a farba nie śmierdzi tak jak te inne.

Gość :D:D:D:D:
a mi syoss jakos nie odpowiadał. Też miałam tę farbę z 2 tubkami, miał być kolor 3D czy inne bajery :P a wyszło bardzo przeciętnie. Nigdy nie zawiodłam się za to na casting l'oreala. Tyle tylko, że mi zawsze zależy na bardzo naturalnym efekcie... A w przypadku czerwieni to trudno mówić o tym by kolor był dyskretny :)

Gość też ola la
Polecam szampon koloryzujący do 28 myć firmy L'oreal kolor bursztyn wyszedł mi naprawdę fajny odcień

Gość kasia 89
moda modą, ale trzeba zwrócić uwagę, że nie każdemu we wszystkich kolorach jest ładnie. Tu są rady stylistki co do farbowania włosów: http://evertree.pl/zakupy/jaki-kolor-wlosow-mi-pasuje/ Mi się podobają bardzo włosy blond, ale wiem, że mi byłoby brzydko, więc odpuszczam :) Pozdrawiam

Gość dxcfgvhboliudefc
włosy są ładne gdy są mocne i zdrowe kolor ma znaczenie drugorzędne zwłaszcza, gdy włosy są zniszczone albo cienkie

Gość LankaW
Jeśli chodzi o kolor włosów to trendy co chwile sie zmieniają. Ja jako fryzjer musze byc z tym na bieżąco. Teraz na sezon jesienny blondy wracają do łask. Nawet niedawno czytałam o tym tutaj http://portalfryzjera.pl/2014/09/blond-znow-w-modzie-kampania-goldwella-we-love-blonde/ . Wiele z nas chce podążać za modą , ale pamiętajmy, że nie każdemu jest w danym kolorze dobrze.

Gość gość
Teraz bym postawiła na ciepły rudy

Gość gość
Tu nie chodzi o to jaki kolor jest modny tylko jaki pasuje do twarzy. Nie wiem czemu sporo kobiet farbuje się np. na ombre bo jest na topie skoro niektóre wyglądają w tym naprawdę okropnie. Jak ktoś jest z Warszawy to mogę polecić salon do którego chodzę i gdzie właśnie bardzo dobrze dobrano mi kolor Corte Del Sole www.cortedelsole.pl. Dodam tylko że mam ciepły odcień blondu.

Gość gość
Zdecydowanie czerwienie, a nawet bardziej takie odcienie burgundowe są bardzo bardzo modne tej jesieni! Polecam ci Krzysztofa z Akademi Perfect Hair. Jest niesamowity - genialnie potrafi dobrać kolor do odcienia karnacji, a jak wybiera fryzurę to sporo rozmawia z klientką, uwzględnia kształt twarzy i styl ubierania, tak, żeby wszystko na koniec współgrało. Chodzę do niego od kilku miesięcy i jestem zachwycona!

Gość gość
Jak chcesz mieć najmodniejszy kolor włosów, ale taki, żeby jednocześnie był modny i pasujący do twojej cery itp, to polecam Martynę z Akademii Perfect Hair. To doskonała stylistka, ma duże doświadczenie, umiejętności i wyczucie. Zawsze jestem zadowolona z koloru, który mi proponuje!