Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegodlaczego

nie zależy

Polecane posty

Gość dlaczegodlaczego

facet powiedział że mnie kocha ale nie zależy mu na mnie tak jak kiedyś. ze planował ślub i rodzinę bo myślał ze pomimo tego ze coś sie mu zmieniło to to wróci

moze rzeczywiscie mu przeszlo uczucie. Czasem trzeba po prostu ten fakt zaakceptowac i zyc dalej. Kochac mozna wiele razy.To raczej nie jest prawda , ze kocha sie tylko raz :-D Moze sa tacy romantycy , ale chyba niewielu ich :-(

Gość dlaczegodlaczego
27 i 28 , 5 lat razem

dorosli ludzie z Was.Ja na twoim miejscu nie rozpaczalabym. Dobrze , ze Ci o tym powiedzial w tym momencie , a nie tuz przed slubem, badz zaraz po nim. Masz jeszcze duzoooooo czasu na wyjscie nastepnej milosci naprzeciw. Co nas nie zabije, wzmocni nas . Pamietaj dobre rzeczy, zle zapomnij . Po co nosic w sercu taka zadre ?

Gość dlaczegodlaczego
on mi mówi że będzie wszystko dobrze

Gość dlaczegodlaczego
to co zrobić żeby się w tym odnalazł?

dobrze zona- swojego - meza pisze . To jakis niedorobiony ten twoj kawaler .Bawi sie Toba i zaburza pewnosc w Tobie? Jak mozna zyc i trwac w takiej niepewnosci? Nie rozumiem go w takim razie . Za duza pragmatyczka jestem w takim razie :-(

Gość dlaczegodlaczego
ja kocham poprostu

ach ta milosc :-( Milosc musi dzialac w dwie strony , inaczej mozna nia sie porzygac :-P

Gość dlaczegodlaczego
chyba pomimo wszystko

sama dobrze sie zastanow - za co go kochasz a za co nienawidzisz ! i zobacz czego jest wiecej nie bierz tylko pod uwage tego typu "jestesmy juz tyle lat razem" "w tym wieku nie ma juz czasu na zaczynanie zwiazku od nowa z innym" POMYSL o sobie... czy chcesz zyc z kims takim i sama sobie zycie zjebac ?

pieprzenie że pomimo ... kocha sie za coś a nie pomimo kocha się bo sie podoba,bo sie coś czuje do drugiej osoby bo sie boi samotnosci,kocha sie bo sie pragnie itd ...

nie, no kocha sie -pomimo ale dzieci . Matka kocha swoje dzieci pomimo WSZYSTKO !!!

Gość dlaczegodlaczego
co zrobić

Matka kocha swoje dzieci pomimo WSZYSTKO !!!" a to juz miłosć bezwarunkowa i nie porównujmy jej do miłosci partnerów :) Miłosc pomimo jest wytworem literatów i poetów W miłości zwłaszcza na poczatku zawsze musi być jakiś bodziec czyli przyczyna zakochania wyglad,charakter,sposób bycia itd Kochać pomimo można tylko dziecko albo rodziców :)

Gość dlaczegodlaczego
jeszcze dwa tygodnie temu mówił ze nie wyobraża sobie życia bezemnie

Miłosc pomimo jest wytworem literatów i poetów wytworem literatow i poetow, w wiekszosci nastoletnich, jest kafeteria :)

Gość kobieta nad urwiskiem
dlaczegodlaczego- wiem co czujesz bo przezywam to samo, tylko że po 10 latach bycia razem

Regres -> ten bodziec to "zauroczenie" ... z czasem przychodzi milosc... z tym tez czasem poznajemy wady partnera i kochamy nadal ... nadal pomimo tych wad" tak masz rację to zauroczenie ale ... czy w pozniejszym czasie nieodziaływuje na ciebie to co w poczatkowej fazie zauroczenia tak na ciebie wywarło wpływ? I własnie kochamy partnera za to że jest gentelmenem że jest szarmancki ze jest przystojny że jest wysoki ... czyli kochamy ponieważ .... a wady? no cóż ja uwazam że jest to akceptacja bo mógłby sie trafić inny gorszy,bo nastepny mógłby nie byc taki przystojny jak ten itd Miłość to obopólny biznes ;) i uwazam że kochamy ponieważ a nie pomimo Poniewaz ta kobieta jest piekna,urocza,mądra,wybitna,niesamowita ...

gdyby brak milosci byl np.angina, podalabys antybiotyk i po sprawie. Jesli nie zalezy mu na Tobie , to co Ty chcesz dziewczyno zrobic? Moze zaakceptuj ten fakt , latwiej Ci bedzie wtedy :-(

Regres -> ty mowisz ze kochasz bo... fakt ja tez mowie ze kocham meza za to ze jest czuly, troskliwy itd itd... ale kocham go tez pomimo ... pomimo jego wad... wiec to stiwrdzenie "kocham za..." i "kocham pomimo..." chyba jest uzywane w zaleznosci osob ktore to mowia- to tak jak ze szklanka wody ... dla optymisty jest w polowie pelna a dla pesymisty w polowie pusta :)