Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IZA97

niechce wejść

Polecane posty

Gość IZA97

Cześć wszystkim, chciałam zadać pytanie bo moja koleżanka powiedziała mi że można uprawiać miłość bez obaw wystarczy się później tylko wymyć pod prysznicem, i ja mam pytanie czy to prawda, bo oglądałam taki film w którym taka dziewczyna i tak zaszła w ciąże. Mam chłopaka i chciałabym z nim się kochać ale się trochę obawiam, mam jeszcze drugie pytanie bo my już próbowaliśmy ale on nie może mi włożyć, proszę o pomocną radę.

Zawsze w takim wypadku mam nadzieję, że to tylko żarcik internautów. Masz 14 lat? 15?

Gość cvadfvd
Sprobuj z kim innym moze ktos inny Ci zmiesci;D

Gość IZA97
Pytam poważnie bo pani powiedziała mi że o tym dopiero będą mówić w przyszłym roku.

Gość klauzula prywatnosci
hehehe dzieci maja ferie hehehe

Gość kajka kabajka
To sa bzdury dziewczyno.Zadne wymycie sie nie pomoze bo gdy plemnik przebije otoczke jajeczka to tego sie nie da wymyc.To jest poczatek ciazy.Jezeli on nie moze ci wlozyc-musicie zaczac od gry wstepnej albo nalozyc zel lub krem na penisa.Tak w ogole to chyba jestes za mloda na takie rzeczy.

Gość wujekstaryhejk
płukanka to najgłupsza i najpewniejsza metoda antykoncepcji żeby złapać faceta na dziecko albo żeby zaciążyła głupia koleżanka a po 2 jak nie może to znaczy że nie może kobieta ma system operacyjny wynocha 2000 i nie pozwala od razu XDXD