Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna_osobka28

dzis mnie wyzwał bo nie zgodziłam sie z jego zdaniem..

Polecane posty

Gość pewna_osobka28

moj chłopak mnie obraza , wyzywa mnie od głupich bab i pierdolnie..ych, dzis za to ze go zbudzilam i zapytałam czy idzie ze mna na basenfakt był zmeczony popracy porzedniego dnia ciezko pracował ale ja uwazałam ze to dobry pomysł skoro kupilismy sobie karnet to trzeba go wykorzystac ale to tylko przykład historyjki, normalnie sie zdarza ze wyzywa mnie od poje...banych piz..d. prosze zeby mnie nie wyzywał zeby sie tego oduczył. jest normalnym inteligentym facetem z pasjami z pomysłami na zycie czułym dobrym itd..ale ma swoje napady dziwnej agresji..nie potrafie tego OGARNĄĆ!!! ale nie prosze was ani nikogo o pomoc bo sama wiem ze moge odejsc..choc to nie łatwe bo kocham a wogole nie wiem poco to tu pisze, sie uzalam sama nad soba , moge powiedziec ze głupia jestemze tak daje soba pomiatac..

Gość uvhcx vc
Faktycznie czuly i dobry. Tylko, ze czuli i dobrzy od "pojebanych pizd" nie wyzywaja, gdzie tu normalnosc i szacunek do Ciebie??? Tylko uprzedzam, ze z czasem moze byc duzo gorzej.

bo jesteś głupia że dajesz tak sobą pomiatać, kim on jest żeby Cie wyzywać, obrażać, co mu daje do tego prawo? nie szanuje Cię w najmniejszym stopniu, nie zachowuj sie tak jakby wszystko było normalnie dlatego bo za pierwszym czy drugim razem nie zareagowałaś należycie, przy najbliższej okazji jak Cie potraktuje jak śmiecia zrób mu piekło na ziemi, spakuj sie i nie wracaj przez 3 dni,niech sie wystraszy, a jak sie nie zmieni-kopnij w dupe i do widzenia

Gość pewna_osobka28
uwielbiam wasze komentarze bede sie nimi pocieszac..ale tez mnie wzmacniaja, bo wiem ze sa adresowane do mnie, dzieki wielkie..myslalam ze niepotrzebnie to pisze tutaj ale jednak po cos..

ja wpadlam jeszcze na inny pomysl : pogadaj z nim na spokojnie , ze tak dalej byc nie moze . Proponujesz taki uklad: za kazdy niekontrolowany wybuch z wyzywaniem Ciebie, wrzuca do kubka 100 zl. To 100zl jest twoje i mozesz z nim zrobic co zechcesz. Kino, basen, spa , ciuch , co tylko uwazasz , ze sprawi Ci przyjemnosc. Rodzaj terapii dla niego . Sama forma ustna nic nie da.Zapomni sie i znow wybuchnie. Moze to cos pomoze , jak straszak na zle emocje ?

Gość kasaa
Jak wyzywa cie takimi słowami to napewno nie jest inteligentny ,na poziomie osoba takich słów nie używa ,jak nie ma szacunku to nie widzę przyszłości takiego związku zastanów się nad tym bo potem może być gorzej ty go kochasz ale po tym jak on cie traktuje to nie widać zeby on tez cie kochał....

Dziewczyno, nie żal Ci samej siebie? Przerażają mnie takie historie, dlaczego żadna z takich kobiet nie potrafi uświadomić sobie, że NIKT na takie traktowanie nie zasługuje? Porozmawiaj z nim, daj jakieś ultimatum o ile to coś pomoże :O ...