Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pachnącyczyścioszek

Higiena intymna kobiet - mam pytania...

Polecane posty

Gość pachnącyczyścioszek

Mam pytanie do Pań związane z higieną intymną i depilacją okolic intymnych. Mianowicie czy (mając wyrobione mniemanie o wysokich standardach higienicznych kobiet) podmywacie się panie po każdej wizycie w toalecie "na dłużej" jeśli macie możliwość? Nie mowa tu o sytuacjach takich jak w pociągu, czy na pikniku, ale czy gdy jesteście w domu, to czy po wypróżnieniu oprócz podcierania się podmywacie się również? I następne pytanie dotyczy depilacji: Czy (i tu też zakładam z góry, że większość kobiet depiluje włosy łonowe) powszechną praktyką u Was Panie które depilujecie łona jest i depilacja odbytu? Czy macie może tam, tak mało włosków, lub tak delikatne że tego nie robicie? Dziękuję za odpowiedzi.

Gość pachnącyczyścioszek
...kuźwa... :( naprawdę chciałbym żeby się Panie wypowiedziały...

Gość onaaa1233321
Ja staram sie jak mam możliwość w domu to podmywam. Jak nie mam jak to staram sie przynajmniej bardzo dokładnie podcierac. Depiluje sie owszem:)

Gość htyrwuw
ja myje sie tam tylko wieczorem. odbyt tez gole.

Gość ja tez gole
ja tez gole odbyt mimo ze tam mam malo wloskow ale jednak wole byc gladka w calosci

Gość pachnącyczyścioszek
a dużo Wam tam Panie włosków rośnie? - szczerze

Gość ja tez gole
no pisze ze mi troszke w sumie prawei nic na pocztaku ale wiesz ze jak zaczniesz golic to odrasta wiecej, zreszta to zalezy od tego jaka sie ma karnacje czy jest sie blondynka cyz brunetka

Gość pachnącyczyścioszek
choć chwila to tu zajrzeć i napisać to większość Pań wstydzi się, bo nie myją się tam i nie golą napewno wcale :P no i jak to teraz takie wyznanie będzie wyglądać przy tych czyściutkich golidupkach XD :P

Gość uventuria
Podmywam się rano i wieczorem W ciągu dnia nie mam mozliwosci więc tylko się podcieram Nie golę się na zero - ale na bardzo krótko ze względu na nawracające infekcje pochwy-zalecenie lekarza Odkąd przestałam golic się na zero nie miałam infekcji A tak co miesiąc leki;/I golić się całkiem nie mogę

Gość uventuria
Nie wszystkie które się golą sa czyste - ginekolog mi powiedział to na podniesienie na duchu jak zasugerował żebym przestała sie depilowac na zero to przestane chorowac Ja na to,że dla mnie ogolone okolice intymne to podstawa higieny A on na to "nie ma pani pojęcia ile tu wydepilowanych kobiet przychodzi a widac że z higieną na bakier mają"

Gość ginekolog stazysta
No tak Ogolą się i myslą,że są czyste i sexy - a potem patrz na ogoloną,czerwoną i w krostach cipkę o zapachu zdechłej ryby - dla większości pań to jednak podstawa

ja myję się za każdym razem kiedy jestem w toalecie. Ponieważ mieszkam w bloku i nie miałam miejsca na osobny bidet, kupiłam biobidet. To taki wynalazek z Japonii, który zakłada się na miskę WC i... za każdym razem człowiek pachnie ;-)

Gość poranny schemat
Rano wstaję, robię sobie kawę, kilka łyków i organizm się budzi - ide do toalety, potem szybki prysznic, ubieram się, jem śniadanie, myje zeby i wychodzę. Chyba że zaśpię :D Dlatego mycie po wyproznieniu nie jest kwestia jakiegoś wyjątkowego dbania o higienę z mojej strony, ale konsekwencją pewnych przyzwyczajeń. Włoski mam przy odbycie może ze cztery, które zwykle wyrywam. Depiluję się albo nie w zależności od kaprysu. Z drugiej strony ... Jak się ma tam kudły, to sam papier chyba nie wystarczy? :D

Gość a ja wietrze
ja sie nie podmywam, podcieram sie starannie, zdarzalo mi sie podmywac ale zwykle wole po prostu wziasc odrazu prysznic

Gość Gumowy Joe
Tylko nie mow, ze nie podmywasz sie na pikniku? :-)

Gość a ja wietrze
a jak dlugim pikniku? :D

Gość a ja wietrze
zwykle uzywam husteczek higienicznych nawilzonych czyms tam, pisze wet toilet paper, bardzo fajnie, higieniczne, nie trzeba sie podmywac :)

Gość Gumowy Joe
takim od 01.07 do 01.09

Gość polecam domowy specyfik
Pytasz się o tak oczywiste rzeczy , że aż sie prosisz,by powiedzieć ostrzej. Wracaj kobieto do buszu, bo wstyd za ciebie porządnym ludziom.

Gość a ja wietrze
dlugi cos ten piknik, a jakas rzeczka niedaleko by byla czy na suchara o skaly? :D

Hmm, cóż... Nie wariuję na tym punkcie :P dla ludzi wygodnych wymyślono opcje pośrednią: chusteczki nawilzane :D Zresztą już ja widzę jak tak wszyscy chętnie wskakuja na bidet (mało kto go ma :D ) lub pod prysznic (zdarzyło mi się mieszkać krócej lub dłużej z wieloma osobami obu płci - obozy, wczasy, imprezy, weekendy, urlopy, wspollokatorzy itp. - i jakoś nie słyszałam nagminnie, żeby po "posiedzeniu" i szumie spluczki słychać było szum prysznica :P) ... Skoro prawie połowa (!) ludzi nie myje rąk po skorzystaniu z toalety. A dupcie mam genetycznie niemal wzorcowo łysą :P

Gość Gumowy Joe
Na pikniku jak to na pikniku Jeden uzywa liscia, a drugi patykow :-)

Gość ....s....a
Jeżeli chcesz się podmywać jak najczęściej, po każdej wizycie w toalecie to po prostu zawsze mniej przy sobie chusteczki nawilżające dla dzieci:) i problem z głowy:)

Gość monika320
Jeśli jesteście osobami, które nie mają partnera, które chciałyby coś zmienić w swoim życiu osobistym to polecam wam szkolenia z uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Jest to szkoła sprawdzona, mają oni dobre opinie i wysokie oceny, naprawdę warto skorzystać. Ja dzięki nim nabrałam nowej energii do życia i w końcu potrafię uwodzić mężczyzn :) daje mi to ogromną satysfakcję i radość, w końcu żyję tak, jak od zawsze tego chciałam :) szczerze polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość hmm.........
Powiem to co kiedyś swojemu facetowi - tak ku... masz się tam myc bo paski na gaciach są nie do zaakceptowania! Kup sobie chusteczki nawilżane do pracy jak nie masz jak sięgnąć do umywalki. Jak masz tam masę włosów to się wypnij i daj maszynkę dziewczynie niech ci wygoli albo użyjcie kremu do depilacji - lepiej bo nie odrastają kujące i twardsze.

Gość hmm.........
monika320 przestan spamowac i jakies stare dyskusje wyciągać !

Gość Amarantha
Hyhy.. Ale temat ;)