Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarakopara

kobiecy biznes- catering -czy to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość klarakopara

co myślicie o cateringu na terenie miasta 40 tysięcznego ?były by to domowe obiady w stylu zupka i dwa dania do wyboru każdego dnia z dowozem. cena około 13zł-14zł już z opakowaniem i dowozem(zupa i drugie danie).obiady można było by kupić w godzinach 13-16.myślę że jest do dobra alternatywa dla osób zapracowanych i nie lubiących chińczyka ,kebaba lub pizzy.obiad można zjeść też w pracy :) dodam że na terenie naszego miasta nie ma nic takiego .

moja siostra prowadzila cos podobnego. Z ta tylko roznica,ze zbierala zamowienia, np. na pierogi wszelkiego rodzaju, kopytka, kluski slaskie, jakies ciasta, krokiety, i takie tam. Zarobke byl calkiem niezly, ale roboty tez bylo ogrom. Przed swietami miala do zrobienia np.60 kg pierogow z grzybami i 40 kg.uszek:) Robilysmy to ze 3 dni i noce.

Gość Podobnie
Wiesz ja mieszkam w mieście ponad 70 tys. mieszkańców i też miałam kiedyś taki pomysł. Zrobiłam rozeznanie i było średnie zainteresowanie. Chyba że w Twoim mieście jest dużo firm i przedsiębiorstw, bo nasze to raczej miasto turystyczne.

moa bratowa mieszka niedaleko miasteczka 12 tys. i jest tam firma kateringowa, która dostarczała im, jak organizowali biwak dla dzieci obiady za 8zł - sama jadłam akurat tego dnia był de volay (jak to się pisze?), mizeria i ziemniaki, a dla dzieciaków jeszcze zupa - i podobno im się opłaca - w życiu bym na to nie wpadła;)

Gość gość
Możesz spróbować, ja często zamawiam obiady domowe od www.lasuch.waw.pl z Białołęki, takie usługi stały się bardzo popularne

Gość gość
Na Twoim miejscu bym spróbowała bo wiem, że taki catering cieszy się ogromnym powodzeniem. Sama często zamawiam od www.teleobiad.pl z Janek na różne uroczystości i na co dzień obiad jak nie mam czasu gotować

Gość gość
całkiem niezły pomysł:) Podpowiem, że bardzo w tym przypadku firmą z jaką mogła bys spokojnie nawiązać współprace jest www.speedpack.pl zaopatrzysz się u nich w folie przemysłowe oraz artykuły chemii i higieny gospodarczej, a co najważniejsze w niezbędne opakowania na jedzenie. Bardzo polecam, sama z nimi współpracuje:)

Gość gość
Catering to super pomysł, jestem w tym biznesie od wielu lat, dużo korzyści i smacznego jedzenia ;p Również polecam w tym wypadku opakowania z www.speedpack.pl sa praktyczne i nie drogie.

Gość gość
Zdecydowanie mogę polecić catering z Wrocławia http://zaz.wroclaw.pl/. Super sprawa. Dostawa terminowa, bardzo fajne jedzenie, różnorodne, kolorowe no i smaczne oczywiście.

Gość gość
Jeżeli zdecydujecie się prowadzić firmę cateringową to warto mieć dobrego dostawcę jedzenia, które będzie podawane podczas różnych eventów. Ja polecam wam firmę www.agnes.waw.pl, która zajmuje się zaopatrywaniem firm cateringowych i restauracji. Korzystam z ich usługi i jestem zadowolona z tej współpracy.