Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabeska11222

LATOPIC- podawał ktos dziecku z azs?

Polecane posty

Gość arabeska11222

jakiemu małemu dziecku to podawąłyscie i czy w czyms pomgł?

Gość lady bronka
podawałam latopic kiedy córka miała ok. pół roku, raz dziennie saszetka. niestety zeby przyniósł efekty trzeba go podawać minimum 3 miesiące, ale chyba warto spróbowac.

Gość agula8
ja podawałam córce dwa razy, ponoć najlepszy skutek jest jak sie daje do 2 go roku zycia, bo głównie do tego wieku kształtuje sie układ immunologiczny. Ja dawałam tak jak zalecał lekarz, 3 m-ce po jednej saszetce dziennie. Skóra z wysypki goiła sie ładnie, ale jednocześnie dziecko miało dietę bezmleczną. Czasem efekty moga nie byc widoczne gołym okiem , bo w tym probiotyku chodzi tez o to żeby uchronić dziecko przed"marszem alergicznym" czyli stopniowym przechodzieniu alergii pokarmowej we wziewna i ewentualnie astmę. Tak mi tłumaczył lekarz.Pozdr

Gość łondaaaa
agula8 ma chyba rację, to samo czytałam o latopicu i marszu alergicznym. zreszta można sie sporo dowiedzieć z tej strony: www.latopic.pl moja córka własnie przechodzi prowokacje na białko, na razie nie ma sladu alergii, wiec trzymajcie kciuki ;)

Gość calineczkacelina
co znaczy prowokacja na białko???

Gość HYDROMIL
Podajemy z żoną córce od ok.2 tygodni + Emolium emulsja specjalna+emolium emulsja do kąpieli.Córka ma 6 tygodni i w 3 tygodniu dostała mocnej wysypki na całym ciele.Niby najpierw to był trądzik niemowlęcy później AZS a po LATOPICU po 3 dniach zaczęło znikać i tych emulsjach.Teraz zero śladu po wysypce,preparat rewelacyjny