Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbarellia

czy to nie obciach foto do oceny

Polecane posty

Gość cycolinka@.pl
Koszyk (0) Strona główna www.allegro.pl modaAllegro Odzież damska Suknie i sukienki Sukienki Sukienki midi Dodaj tę kategorię do ulubionych Sprzedaj swój przedmiot w tej kategorii Szukaj w tytułach i opisach Szukaj w Sukienki midi Obserwuj SUKIENKA TANGO PUNTO ELEGANCKA 10 KOLORÓW * roz 44 Powiększ 2 osoby kupiły 2 sztuki 10 dni do końca (29 styczeń, 13:20:47) Jak kupować? Cena Kup Teraz 68 zł Liczba sztuk: z 118 sztuk Do koszyka Koszty dostawy List polecony ekonomiczny 10 zł List polecony priorytetowy 12 zł Przesyłka pobraniowa 15 zł Wszystkie opcje Wysyłka w ciągu 24 godzin Sprzedający SpiMo (2945) Wszystkie przedmioty sprzedającego Pytanie do sprzedającego Dane firmy oferta nr 2058764853 Zgłoś naruszenie zasad Opis Dostawa i płatność Oferty kupna Ciesz się zakupami - my zadbamy o bezpieczeństwo Twoich transakcji. Program Ochrony Kupujących. Stan: Nowy Rozmiar: 44 (XXL) Długość rękawa: Rękaw 3/4 Wzór dominujący: Bez wzoru Fason Kopertowa, Kolor Biel, Czerń, Odcienie brązu i beżu, Odcienie fioletu, Odcienie niebieskiego, Odcienie pomarańczowego, Odcienie szarości i srebra, Odcienie zieleni, Odcienie żółtego i złota, Wielokolorowy, Odcienie czerwieni, Odcienie różu, Inny kolor, SUKIENKA DZIANINOWA "PUNTO" DOSTĘPNE 10 KOLORÓW DO WYBORU : ** GRAFIT ** ** CZARNY ** ** SZARY ** ** CHABER ** ** GRANAT ** ** MORSKI ** ** CZERWONY ** ** KORAL ** ** BEŻ ** ** CZARNY Z BIAŁĄ LAMÓWKĄ ** NA TEJ AUKCJI ROZMIAR : 44 (POZOSTAŁE ROZMIARY NA INNYCH AUKCJACH) Seksowna, a zarazem elegancka sukienka. Jej ukośne cięcia wysmuklają sylwetkę. Marszczenie na jednym z boków skutecznie tuszuje fałdki na brzuchu oraz zapewni swobodę ruchów. Uszyta jest z elastycznej, grubszej dzianiny typu : wiskoza z elastanem. Tkanina ta się świetnie układa i bardzo mało gniecie. Rękaw dopasowany, lekko za łokieć (3/4). Sukienka idealna na najróżniejsze okazje. W zależności od dodatków doskonała zarówno na wszelkie uroczystości jak i na codzień. Sukienka bezpośrednio od producenta. Wzory pochodzą z najnowszej kolekcji na 2012 rok. Cena od producenta : 68,00 zł 44 wiskoza 94% + elastan 6% 104 cm 41/27 100 cm 82 cm 104 cm - - 108 cm 88 cm 110 cm CZARNA Z BIAŁĄ LAMÓWKĄ (BL) CHABROWY GRANATOWY KORALOWY MORSKI SZARY BEŻOWY GRAFIT CZARNY CZERWONY Po kupnie prosimy na maila napisać kolor, który zostanie wybrany. Kliknij poniżej na liczbę z Twoim rozmiarem, zobaczysz pozostałe sukienki z Naszej oferty w Twoim rozmiarze. Wyświetleń: 123 O Allegro O nas Praca w Grupie Allegro Fundacja All For Planet Bezpieczne zakupy Program Ochrony Kupujących Współpraca w Ochronie Praw Standard Allegro PayU Skuteczna Sprzedaż Menedżer Sprzedaży Katalog produktów Sklepy Allegro Mobilne Allegro Aplikacja na Twój telefon Strona mobilna Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu

Gość cycolinka@.pl
coś chyba spartoliłam

Gość mam taką samą jest super
.

Znalazłam po tytule ;) Fajna i niedroga, ja bym nawet z 2 wzięła na Twoim miejscu, jedną klasyczną czarną (zapytałabym czy mogą uszyć bez białej lamówki) i jedną granatową albo czerwoną :)

Gość barbarellia.
chyba na morską się zdecyduję :)

Ale zapytaj przed zakupem czy jest możliwość wymiany jak nie będzie pasować, bo widzę że na stronie o mnie nie mają nic napisane, tylko o zwrotach. Kurcze patrzę na inne kolory i taki dziwny materiał trochę, chyba że to kwestia zdjęć :/

Gość barbarellia.
dzianina czytałam komentarze dotyczące sukienek i są w porządku