Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialamewa1

zniszczyc kochanka?

Polecane posty

Gość bialamewa1

wiedzialam, ze jest zonaty, ( wg niego w separacji) przez dwa lata kilknascie razy dziennie sms - kochma, tesknie itp, To nie byla znajomosc oparta tylko na seksie, dzieli nas pol Polski. Zapewnial, ze z zona nie sypia, nie ma tematow do rozmow i takie pierdoly. Kiedy go przycisnelam, ze zycie mija i nie zamierzam czekac kolejnych lat, uslyszalam, ze poki co nie zamierza nic zmieniac w swoim zyciu, ale czas pokaze, teraz najlepiej gdybysmy zostali przyjaciolmi. No i oczywiscie z zona od czasu do czasu, jak to okresl, sypia. Niedlugo ma urodziny, znam jego adres, czy wyslac piekny bukiet z bilecikiem?:) oczywiscie, ze chce zrobic mu na zlosc za moje nieprzespane noce. Bardzo glupie?

Gość zlakobieta7
ja bym tak zrobila, niech dziad ma za swoje

Gość mam inną propozycję
wyślij mu siebie w seksownej bieliźnie a kwiaty jego żonie z wdzięczności za użyczenia

Gość no i co ci to da?
2 lata facet cię manił jakimiś durnymi tekstami,a ty mu wierzyłaś?:D Pretensje możesz mieć tylko do siebie, a nie do niego.Rozumiem dwa miesiące-pół roku,ale dwa lata?Wyjdziesz tylko na kretynkę i nic więcej.

Gość anulia
zrób kupę, wsadź do koperty i wyślij mu

Powiem Ci tak,daj sobie spokój z zemstą.Co Ci to da? Satysfakcję? Może to się odwrócić przeciwko Tobie. Nie odzywaj się do niego,nie pisz a sam się odezwie i wtedy go olej. Przecież sama napisałaś że wiedziałaś że jest żonaty.

Gość mimuskaa
ludzie to jest prawo . Ta kobieta ma tu na forum topik pod tym samym tytulem , ateraz otworzyla sobie drugi i sama sobie odpowiada . Ziakobieta 7 to jej poprzedni nick

Gość mimuskaa
mialo byc ZLAKOBIETA 7

Gość dfewbuduyv
Mojego szlag trafił gdy mnie zobaczył z innym facetem, tzn. jego bratem.

Gość to co autorka wymyslila jest
slabe. kwiaty z zyczeniami? a niby jaka to zemsta? jesli juz cos robic to po bandzie. z rozmachem.

Gość TO FAKT...
ona ma tu juz taki topik i sama sobie odpowiada co ma zrobic

Gość onawi
jak to ktos kiedys madrze powiedzial..... "chcesz sie zemscic??.....zrob to w elegancki sposob"

zniszczysz mu życie , jak wiedziałaś ,że ma żonę to po co się w to pakowałaś. Przecież to modelowe zachowanie co niektórych facetów, nie wiedziałaś o tym? , każdy mówi ,że jest w separacji i żona go nudzi ,bo szuka odmiany. Naiwna byłaś i to twoja wina, bo pozwoliłaś na to ,wiedząc o małżeństwie. Daj mu spokuj , masz nauczkę na przyszlość poprostu zerwij kontakt.

Nosił wilka dwa lata, ponieść mogą wilka :D Tak Cię przekonywał o swojej miłości, też możesz „kochać i wysłać gorące życzenia życzenia Na zawsze Twoja I.N. Ps. też się strasznie cieszę, że za pół roku będziesz wolnym człowiekiem!!!

Gość fikonja
szkoda waszych rad . Ona ma ten topik na stronie Rozwodnicy i tam sie wyprowa