Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cowy?1--

on sobie zartowal czy podrywal ????????????????

Polecane posty

Gość cowy?1--

Co byscie pomyslały w takiej sytuacij???a wiec tak moj kolega ma dziewczyne, ja tam mu czasem pisze "co tam slychac" czy wybiera sie dzis do szkoly i w sumie takie smsy" a pewnego dnia on mi napisal "szkoda ze sie nie spotkamy" ja nic nie odp bo nie mialam na koncie zdziwil mnie ten sms a na drug dzien dostalam tez nagle od niego sms "spadaj " wtedy juz mialam na koncie i odp mu "co??" a ten nic nie odp a w szkole podszedl do mnie i powiedzial ze tamten sms szkoda ze sie nie spotkamy to nie był do mnie a ja pytam a ten spadaj? a on a to to było do ciebie ja pytam dlaczego? a on bo tak i nie pisz do mnie i skasuj moj nr, co o tym myślicie? czy on sobie zartowal ze mnie czy co?

Gość cowy?1--
?????????????

Gość stajnia augiasza
myslimy sobie, że pora znaleźć normalne towarzystwo... to o wiele zdrowsze dla psychiki :classic_cool:

Gość cowy?1--
odpowie ktos?

Gość a co mi tam!
wykasuj numer i olej frajera

Gość pracujaca samica
eee

Gość r8hy4rg4b3
czy on ma na imie na P ?

Gość mndfn
ja nie jestem zadna panna co ty gadasz? czy ktos wypowie sie ?

Gość cowy?1--
jaka panna ? co ty gadasz? czekam na odp do mojego tematu

Gość ghybdfjhre
zarty

Gość cowy?1--
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość cowy?1--
halooooooooo

Gość ja mysle,że
ty to ta sama osoba co napisala to "wyobrazcie sobie taka syt. spotkalyscie kolege on byl z kolegami cos tam pogadaliscie i na drugi dzien taki typ co tam byl on ma dziewczyne sa bardzo długo ze sobą i mówił wtedy ze ma dziewczyne bo moja kolezanka sie do niego przystawiała a on ją odepchnął i krzyknął ze ma dziewczyne, on tam nic do dziewczyn sie nie odzywal gadał tylko z kolegami, a na drugi dzien napisal mi sms "milo bylo ciebie poznac" i sie podpisal,wy mu cos odpisalyscie " czy przyjedziecie z chlopakami"? a on nic nie odp, pare dni pozniej napisalam mu "co tam slychac" a on ze nic ze ma bardzo zazdrosna dziewczyne i co tam u ciebie " to odpisalam cos tam ze gdzieś sie wybieram i tyle. A na drugi dzien napisal mi " ze niechce miec ze mna kontaktu, ze ma kochana dziewczyne, zebym skasowala jego nr i ze tego smsa milo bylo cie poznac tak na jaja napisal a numer to wziol dla kolegi bo nie ma dziewczyny, co byscie sobie pomyslały ?????????"