Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frequnia

Mój facet nasmiewał się z tego jak się z nim kocham

Polecane posty

Była taka sytuacja że sobie rozmawialiśmy tak na luzie o różnych rzeczach i w pewnym momencie on mówi ze podczas seksu to on najwięcej się męczy , a ja że nic , To ja mu mówie jak to ? I on w tym momencie usiadł na mnie i pokazał w jaki sposób ja sie z nim kocham a przy tym się śmiał :(.. Ja to odebrałam jako DUŻE upokorzenie .A on mnie potem przepraszał , że tylko żartował że wcale tak nie myśli . I co ja mam teraz zrobic ? obstawiam że teraz przez najbliżesz pół roku nie pójde z nim do łużka . Dziewczyny wasi faceci wam tak nie mówią ?? , jak wy byście to odebrały ??

Gość dsqasas
Nie powinien sie nasmiewac, ale jesli nie bedziesz chodzila do lozka, to wiedz ze Ty na tym wiecej stracisz. Seks jest znacznie przyjemniejszy dla kobiet

Gość dsb
dla mnie dupek. ja nie moglabym pozniej isc z takim do lozka...

Gość a co mi tam!
po takim czymś też bym do łózka z nim nie poszła, bo by mi cały czas siedziały w glowie te jego słowa. Mógl wcześniej mówić i w inny sposob przede wszystkim, że powinnaś się bardziej postarać czy coś

No też uważam że dupek ! można żartować ale nie z takich rzeczy. Przecież jak by mu nie pasowało to mógł mi powiedzieć , nie rób tak bo nie lubie albo mi sie nie podoba czy cos ;/

Gość marffomana
łużka? Może faktycznie lepiej zamiast do łużka to po słownik... Co do sytuacji ty jak to kobieta tworzysz całą bujna historie o tym jak to on Cię upokorzył i jak śmiał Cie wyśmiewać, a ona jak to facet zażartował sobie i nie chciał Cie obrazić. Facet myśli prosto- skoro mówi, że żartował i nie chciał sprawić przykrości to tak jest. Swoją drogą może warto zastanowić się czy jesteś faktycznie tak mało aktywna w seksie. Skoro sobie tak zażartował to coś w tym jest i zamiast obrażać się jak głupia gąska lepiej pogadaj z nim czy w łóżku jest wszystko ok i czy by czegoś nie zmienić, nie urozmaicić itd.

Witam. Może ma racje;) i jesteś kłoda w łózku? Zapewne nie chciał Cie urazić tylko zwrócić uwage, abyś sie trochę ruszyła;)

Gość JEST COŚ TAKIEGO
jak dystans do samych siebie:) ja z moim facetem żartuję na każdy temat,czasem ja śmieję się z niego,czasem on ze mnie:) przedrzeźnianie się z kimś kogo się kocha jest naprawdę świetną zabawą... Mój facet np.często żartuje z mojej pupy i pryszczy i co? ja się za to śmieję z jego uszu i nosa a ubaw przy tym spory. Dziewczyno on napewno nie miał nic złego na myśli,ludzie czasem muszą pośmiać się z czegoś innego niż kawały o Jasiu:)

Gość dsqasas
Seks jest dla facetow bardzo meczacy, duzo bardziej meczacy niz dla kobiet. Kobiety powinny sie cieszyc ze w ogole faceci chca sie kochac

Dla wyjaśnienia : nie jestem zła w łóżku , często ja się więcej omęcze niż on , ale chodzi mi o jedną sytuację kiedy lubie się do niego przytulić i dojść ... a on własnie z tego się nabijał ;/ , nigdy mi nie powiedział że jestem zła w łużku

Skoro jestes w związku oznacza to, że możesz o wszystkim z nim porozmawiać tak jak i on z Tobą. Czasami są wady o których warto porozmawiać niż poszukać sobie kogoś innego:) więc sie nie fochaj, nie rób z siebie księżniczki tylko bierz sie do roboty;) Powodzenia;)

Gdyby jeszcze Tobie powiedział, że jesteś zła w łóżku to Ty chyba z mostu rzuciłabyś się zamiast nad tym pracować hehe:D więc tak chciał coś Tobie uświadomić:D

Ludzie, czy Wy się musicie tak spinać? Seks to przyjemność i część związku jak każda inna. Ludzie którzy są blisko często z siebie żartują i nie mają nic złego na myśli, gdyby śmiał się z tego jak jesz to też byłabyś "upokorzona"?

Gość marffomana
ewidentnie masz problemy z ortografią i łużkiem :| aż kuje w oczy. weź pod uwagę, że faceci są czasem jak dzieci- coś zrobią a potem pomyślą. Skoro przeprosił i żałuje to już więcej nie będzie żartował sobie z tak intymnych sytuacji. Faceci czasami nie mają wyczucia z czego można żartować, a z czego nie wypada wiec proponuje wybaczyć i zapomnieć bo nie ma co się kłócić i obrażać.

martfomana - nie pisze wypracowania na język polski , tylko proszę rade. widocznie nie byłaś nigdy w takiej sytuacji ;/

Gość fiki fistaszek
ciekawe panowie czy też byście tak uważali jakby temat założył facet, z którego dziewczyna się śmieje, ze jest mało aktywny i robi dziwne ruchy :P pewnie byście ją zjedli że się z niego śmieje i nie docenia tego co ma itd itp...:P

Wiesz, większość osób nie wymyśla sobie problemów, więc pewnie mało kto był w tak absurdalnej sytuacji...

Gość fiki fistaszek
"a ona jak to facet zażartował sobie i nie chciał Cie obrazić" a ty marffoman nie masz problemu z identyfikacją płci czasem :D i nie mów ze to tylko liereówka, bo łuzko to tylko ortografia :P

do morland - napisałam ze z takich rzeczy sie nie nasmiewa , jak by mój facet sie nabijał z tego jak jem napewno bym sie nie obraziła. Zreszta z wielu rzeczy sie smiejemy duzo rozmawiamy ale to uwazam była przesada

Gość fiki fistaszek
ej no co innego pożartować z czegoś od tak sobie a co innego poza naśmiewaniem się perfidnie to naśladować....to jest już przegięcie!

Gość dsqasas
ciekawe panowie czy też byście tak uważali jakby temat założył facet, z którego dziewczyna się śmieje, ze jest mało aktywny i robi dziwne ruchy jak jest facet malo aktywny w lozku to nie ma praktycznie seksu, jak kobieta jest malo aktywna w lozku to jest nuda, facet sie meczy ale seks jest, widzisz roznice?

Gość marffomana
fiki fistaszek - liereówka powiadasz?

Gość kasaa
idiota i tyle naprawdę nie wiem czy on to specjalnie zrobił czy taki głupi ale bardzo chamskie z jego strony ,teraz ty go osmiesz i pokaz jak to jest ,zamiast normalnie pogadac to takie rzeczy wymysla...

Gość kasaa
idiota i tyle naprawdę nie wiem czy on to specjalnie zrobił czy taki głupi ale bardzo chamskie z jego strony ,teraz ty go osmiesz i pokaz jak to jest ,zamiast normalnie pogadac to takie rzeczy wymysla...

Gość nie nie nie riguerhtuer
łóżka!!!

Gość fiki fistaszek
marffomana fiki fistaszek - liereówka powiadasz? nie, problem z identyfikacją płci :P

Gość kasaa
zwrocic uwage mozna jak cos mu przeszkadza itp. ale chodzi o forme w jakiej on to zrobił ,osmieszył ją zamiast normalnie pogadać

wspolczuje Twojemu facetowi, jak mozna miec udany seks z kims, kto za grosz nie ma dystansu do siebie???? PRzeciez to przeklada sie na wszystkie sfery zycia, trzeba umiec smiac sie z samego siebie

chciał to ci przekazac w humorystyczny sposob by cie nie urazic a ty sie fochłas : ) pomysl jakby on to na powaznie powiedział.... pewnie bys sie obraziła albo by była zwada lekka:D a tak to i nawet pokazał ci wizualnie :)