Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frequnia

Mój facet nasmiewał się z tego jak się z nim kocham

Polecane posty

Gość dsqasas
Zrozumcie kobiety ze on sie nasmiewal z jej zachowania a nie atrybutow cielesnych! To jest zasadnicza roznica

Frequnia - jeden wpadnie w depresję, inni się uśmieje albo odpowie równie wyszukanym żartem i już.

Gość dsqasas
Była taka sytuacja że sobie rozmawialiśmy tak na luzie o różnych rzeczach i w pewnym momencie on mówi ze podczas seksu to on najwięcej się męczy , a ja że nic , To ja mu mówie jak to ? I on w tym momencie usiadł na mnie i pokazał w jaki sposób ja sie z nim kocham a przy tym się śmia Czy on sie smial z jej piersi, czy z zachowania? Kobiety ktore pisza o smianiu sie z penisa sa idiotkami, takie durne daja porownania

Autorko to zależy jaką jesteś osobą. Ja akurat jestem taka, że żadne żarty na mój temat mnie nie bawią, bawi mnie za to masa innych rzeczy. Wiem, nie mam dystansu do siebie, mam kompleksy, bla bla bla, wiem o tym. I po takim tekście bym się z gościem rozstała. Ale są kobiety, które mają ogrooomny dystans do siebie i pozwalają na takie coś, same robią takie żarty i tak dalej. Twój facet powinien wiedzieć do której grupy się zaliczasz. Jeśli wiedział, że należysz do pierwszej grupy, a zrobił taki żart to jest zwykłym chujem, bez kultury, bez taktu

Gość dsqasas
Ja akurat jestem taka, że żadne żarty na mój temat mnie nie bawią, bawi mnie za to masa innych rzeczy A wiesz jak zalosna jestes?

Invicta - autorka napisała, że żartują na wiele innych tematów. Może inne "osobiste" żarty jej nie ruszały. Miał prawo strzelić gafę.

To w końcu lubisz czy nie lubisz, bo wcześniej pisałaś coś innego :D teraz to się pogubiłam.

Gość kasaa
nie obrażaj mnie i innych kobiet bo sam głupoty gadasz nieważne czy smiał sie z jej zachowania czy biustu to nie jest ok skoro to ma formę poniżającą i upokarzającą co innego jakby to zrobił w sposob naprawdę smieszny i dający jej cos do myslenia zeby cos zmieniła

kasaa - no chyba, że on wcale nie miał zamiaru dawać jej nic do myślenia i nie oczekiwał zmiany zachowania.

Gość kasaa
to do tego dsqasas o tym moj ost.tekst

Gość dsqasas
Powinnas mi podziekowac za szczera opinie na twoj temat - to szansa dla Ciebie, bys sie zmienila na lepsza

Gość dsqasas
ona nie zartow dziwne ze w ogole ten facet z nia jest, slaba w lozku, nie lubi w ogole zartow czyli zero poczcuia humuru, zero zalet

Ja się chyba powinnam śmiertelnie obrazić na mojego faceta...a on na mnie. W końcu to takie poniżające żartować ze swoich kompleksów... autorka najlepiej by zrobiła gdyby zwróciła mu uwagę, że żart był nie na miejscu i ją uraził, a nie się obrażała.

Gość nsfdjksd
moglas obrocic to w zart :) ja np zawsze leze jak kloda i to on 'pracuje' :P i kiedys tez w zartach powiedzial " ciebie to nie meczy bo lezysz jak kloda". i ja sie zasmialam ze w sumie racja, a teraz czesto jak cos mowimy o sexie to sama zartuje ze leze jak kloda :) nie kazda musi byc super aktywna w lozku :) ja np wstydze sie usiasc na nim i wziac sprawy w swoje rece

Gość dsqasas
nie kazda musi byc super aktywna w lozku No tak, lepiej wymagac od faceta. kazfy facet musi byc aktywny w lozku bo inaczej nie ma seksu, albo jest tylko jedna pozycja i zaden z niego kochanek kobiety tylko wyamgaja a malo daja

Gość kasaa
jestes żałosny ona moze miec poczucie chumoru ale na poziomie ty tego nierozumiesz bo sam go nie masz ,w gębie jestes dobry w innych sprawach pewnie juz nie dokonca....

Gość nsfdjksd
ds cos tam -> ja np mam male piersi i glupio mi jest skakac na nim.. po prostu czuje sie nieatrakcyjna w tym sensie i dlatego tego nie robie. nadrabiam czyms innym, on ma loda praktycznie codziennie, ja minete raz na ruski rok. i co? gorsza jestem?

Gość dsqasas
kasaa poczucie humoru a co to jest?

Gość dsqasas
nsfdjksd jesli masz male piersi to tym bardziej powinnas chciec na jezdzca, bo masz wygodniej niz te kobiety z duzymi

Frequnia - może to ja powinnam się umawiać z Twoim facetem? Już mamy coś wspólnego, oboje nawet nie wiemy czym cię irytujemy :D

Gość dsqasas
kasaa Napisala jak byk ze ona nie lubi zartow, zartow, czy to na poziomie czy nie na poziomie. Zrozumiano?

Temat : co ma piernik do wiatraka ? CZyli co ma naśmiewanie się kogoś z tego jak się rusza w łóżku do tego czy leży jak kłoda albo nie jest dobry w tych sprawach ? ;/ Juz mówiłam ze nigdy nie narzekał na to że jestem zła w łóżku , tylko się smiał z tego jak ja się ruszam , będąc na nim ;| ,

Powiedziałaś, ze nawet nie ruszał się tak jak ty, czyli zwyczajnie robił sobie jaja, a ty to przeżywasz...